10 Octombrie, 2025, 01:05:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Special pentru aceasta persoana @Strumfita@  (Citit de 4811 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Ianuarie, 2008, 06:15:08 p.m.
Citit de 4811 ori

Copilutz@

Cand vei vedea acest topic facut special pentru tine poate te vei mira..ce vei zice?cine o mai fi si aceasta persoana??..e uite ca iti spun cine sunt! sunt o persoana cu un suflet mic pierdut intr-o lume mare,o persoana care are ca hobby radioul!emit pt un radio!ieri adica 29.01.2008 am primit de la un ascultator o poveste,povestea unei vieti!oare era a ta?am intrebat de unde a fost luata,mi s-a raspuns..de aici adica de pe un forum cu persoane speciale!uite ca aceasta persoana a avut dreptate!o poveste interesanta,intradevar trista dar foarte sincera..o persoana care si-a deschis sufletul in fata lummi,apreciez acest gest!sa sti ca am citito tuturor ascultatorilor,nu vrea sa te superi dar poate invata siei ceva din ea..au stat ochii si urechi,am primit multe mesage in legatura cu aceasta poveste!am fost profund emotionata..cu lacrimi in ochii am terminat emisia cu bine..poate nu te intereseaza acest lucru,am vrut doar sa iti spun ce am simtit in acel moment!scuza-ma inca odata daca am gresit cu emiterea acelei pe povesti pe postul de radio..de la mine pentru voi pentru toti sa fie un pupic cat universul (wow nu imi vine sa cred m-am emotionat din nou,am lacrimi in ochii :-[ :-[ ) :) :)
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!

30 Ianuarie, 2008, 08:12:07 p.m.
Răspuns #1

no_matter

Eu am ascultat, pentru ca nu am avut rabdarea necesara sa citesc, iar tu stiu ca ai talent la citit si puteam intelege mai bine tot.

Regretele mele pt Strumfita... Sper ca va fi bine,.. macar atat pot face pentru ea,.. sa ma gandesc la cat de neinteles poate fi uneori EL..
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

31 Ianuarie, 2008, 05:27:27 p.m.
Răspuns #2

Copilutz@

din cate am vazut relatate pe aici...cred ca imi voi face si eu curaj candva si voi creea o noua poveste:Povestea Vieti Mele!! cu bune cu rele..cum a fost ea.. :-[ :-[ :-[ vreau sa prind curaj..acum parca ma opreste ceva.. :( :(
Un Suflet Mic Pierdut Intr-o Lume Mare!