eu cred ca o relatie devine mai puternica avand ca aliat timpul. adica, daca fundatia are perspectiva, ea se cladeste pana devine una solida, pana ajunge in momentul in care este gata si trebuie doar intretinuta. oamenii sunt inselatori. bunica mea are o vorba: nu-l cunosti pe omul de langa tine o viata intreaga. si este foarte adevarat lucrul asta. relatiile interumane sunt extrem de complexe, iar de un om nu-ti poti da seama cum este decat atunci cand il ai aproape la greutati.
relatia devine puternica in timp, fiecare relatie avand nevoie de timpul propriu de dezvoltare. nu exista un sablon. cu cat stai mai mult langa un om impartasindu-i bucuriile si grijile, cu atat apropierea este mai mare si necesara bineinteles.
si iulian, te contrazic. nu trebuie sa fie neaparat scantei la prima vedere. nu poti iubi din prima clipa. evident, cand esti intr-o relatie si iubesti, ai impresia ca iubesti omul de langa tine inca inainte sa il fi cunoscut. exista iubiri si iubiri. in general, iubirea patimasa si doare fiind cu nabadai, pe cand iubirea linistita, in care daca omul iubit nu e seara langa tine in pat, iti da acel sentiment de injumatatire nefireasca.