11 Octombrie, 2025, 10:28:31 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: LA MULTI ANI, soledad!  (Citit de 8673 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Februarie, 2008, 09:10:06 a.m.
Citit de 8673 ori

sunshine

La multi ani, soledad, fie ca sufletul sa-ti cunoasca maretia si sa fie in armonie cu tot ceea ce vei fi dobandit, fie sa ti se dea bogatia inteleptului si averea pe care numai cei cumpatati o merita. Multa fericire alaturi de cei dragi.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Februarie, 2008, 09:26:54 a.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Sis...numai tu puteai sa ai un astfel de suflet. Esti mult mai buna decat mine...stiai? Cu mult mai buna!

La Multi Ani soledad si fie ca Dumnezeu sa iti lumineze calea si sufletul - unde nu e lumina nimic nu poate creste frumos...nici macar un gand bun, iar sufletul ni se impietreste in asteptari in loc sa traiasca clipele simple si frumoase pe care uneori in trecerea ni le daruieste viata!
Sa dea Domnul sa iti gasesti intr-o buna zi sufletul pereche, cel care te va iubi si va stii sa ramana, iar atunci sa inveti sa primesti si sa te bucuri - fericirea sa iti fie aproape!

02 Februarie, 2008, 09:45:49 a.m.
Răspuns #2

valentina

Fie ca bobocii trandafirilor fiecarui anotimp in care te simti ca esti mai tanara,dar si mai batrana cu un an-vesnic sa plesneasca de bucurie,de sanatate si de sperante.
       LA MULTI ANI! fericiti alaturi de cei dragi...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

02 Februarie, 2008, 12:43:44 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani sănătoşi şi fericiţi!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Februarie, 2008, 06:11:43 p.m.
Răspuns #4

Just

La multi ani ,Soledad!
Iti doresc multa sanatate ,prieteni si iubirea aproape.Sa fii fericita!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Februarie, 2008, 07:32:32 p.m.
Răspuns #5

Zantiala

La multi ani, Soledad !
Sa ai parte de toate cele bune, de cat mai multa fericire, si mai ales de cat mai multa iubire, caci iubirea, prin insasi natura ei, innobileaza sufletul omenesc !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

03 Februarie, 2008, 04:51:45 p.m.
Răspuns #6

Sonrisa

Va multumesc tuturor pentru urari! :-[
Mi se pare atat de straniu sa primesc urari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc in mod real (sunt o fiinta conservatoare in privinta asta!).
Sunt o femeie impacata cu mine in suflet si in gand. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate realizarile din viata mea! Cred ca mai intai ar trebui sa-i multumesc pentru ca a vrut sa-mi dea viata!
Trebuie sa-i mai multumesc lui Dumnezeu pentru: o mama minunata; un tata care a ajuns sa ma inteleaga; o sora de care sunt tare mandra; bunici buni si sfatosi; matusi, unchi, verisori si verisoare dragi; o prietena adevarata, care ma intelege pe deplin si care mi-a fost mereu alaturi ... sunt multi oameni pentru care exist... :-[
Ii multumesc vietii pentru tot ceea ce mi-a oferit!