10 Octombrie, 2025, 01:21:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum sa imi pun propriul avatar?  (Citit de 12159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Februarie, 2008, 09:49:55 p.m.
Citit de 12159 ori

Just

Optinea "I have my own avatar" din profil iti da posibilitatea de a folosi un avatar personalizat.

Cum procedam?
Pasul 1:cred ca cel mai indicat este sa ne deschidem un cont pe Photobucket astfel:

1.www.photobucket.com
2.acolo unde apar chenarele pt.username ,password (sus in dreapta) ai un butonel JOIN NOW apesi pe el
3.pui un username si o parola,apoi next step vei avea de completat nume ,prenume etc. si I accept sign me up now.
4.dupa ce ai dat i accept... ai sus pe ecran "click here to go to your album" ,clickuiesti acolo.

Pasul 2:Alegem din calculator poza pe care ne-o dorim avatar si o upload-am in albumul nostru din Photobucket astfel:In dreapta apar 3 chenare cu browse.Apesi cate un browse si te duci la folderul unde ai pozele ,adaugi poza si apoi upload.

Pasul 3:Cum optinem dimensiunile necesare ale avatarului?Nimic mai simplu.
Dupa ce ai uploadat poza pe photobucket iti apare putin mai jos de butonelele alea cu browse.Selectam optiunea Edit.

dupa care selectam Resize in cadrul careia alegem desigur AVATAR.

Odata dimensiunile modificate ,mergem in partea dreapta a ecranului si vom gasi chenarul Image code pe care dam un singur click,linkul catre imagine fiind astfel copiat.

Pasul4:Adaugarea avatarului pe Lovetime.Mergem in profilul nostru la Forum Profile Informations unde vom selecta "I have my own picture" si in chenarul de langa dam click dreapta ,apoi Paste si Change Profile.

Bafta!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Octombrie, 2008, 09:37:43 a.m.
Răspuns #1

sunshine

am urmat pas cu pas indicatiile numai ca la photobucket la Resize nu am optiunea "avatar" iar cand am copit link-ul cu imaginea, nu apare in avatar :(
atasez link-ul , poate ma lamureste cineva. multumesc

:Dete na belea! aici merge dar la avatar nu! ???CE SA FAC???HELP!
« Ultima Modificare: 18 Octombrie, 2008, 10:01:30 a.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Octombrie, 2008, 10:04:07 a.m.
Răspuns #2

sunshine

YEEEEEEEEE! La loc comanda, am reusit. DECI NU SUNT BLONDA!  :P( vopsita doar)

PS: daca moderatorii doresc sa stearga toata agitatia asta a mea, nicio problema, asa sunt eu, intru repede in panica.
« Ultima Modificare: 18 Octombrie, 2008, 10:08:45 a.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Octombrie, 2008, 11:22:43 a.m.
Răspuns #3

Just

:)
Foarte frumos avatarul!

S-au produs cateva schimbari pe Photobucket.com din cate observ .
Dupa ce selectam optiunea Resize mergem la PRESET SIZES

dintre care selectam TINY (100x75) (echivalenta Avatarului de alta data).

Apoi revenim la indicatiile din primul post!

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Octombrie, 2008, 02:41:59 p.m.
Răspuns #4

sunshine

12 Septembrie, 2010, 11:12:03 a.m.
Răspuns #5

Luke

dar cum sterg imagini din conversatiile mele pe lovetime sa le inlocuiesc cu altele noi !?
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!