10 Octombrie, 2025, 01:08:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Secrete bine ascunse!->Ai curaj sa le spui?  (Citit de 5504 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Februarie, 2008, 02:31:58 p.m.
Citit de 5504 ori

Jullie

M-am gandit sa fac acest subiect pentru a ne spune secretele...secretele mai mici ce pot fi spuse,lucruri care le-am ascuns mai mult timp si de care nimeni nu stie! :)
   Daca vi se pare interesant va astept sa scrieti! ;D :-*
Cand te vad viata e un cantec, iar tu esti melodia ei !

05 Februarie, 2008, 02:48:31 p.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

05 Februarie, 2008, 02:50:30 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
am secrete atat de bine ascunse, incat le-am uitat.  :laugh:  :laugh: ...asa ca asteptam secretele celorlalti.
Let's put a smile on that face!

05 Februarie, 2008, 02:56:57 p.m.
Răspuns #3

charlie

am secrete atat de bine ascunse, incat le-am uitat.  :laugh:  :laugh: ...asa ca asteptam secretele celorlalti.

Deschide usa de la dulap. Vezi ce gasesti pe acolo.  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Februarie, 2008, 03:04:06 p.m.
Răspuns #4

Just

Uitati cum sta treaba.La topicul acesta mergem pe zicala :"Ochi pentru ochi,secret pentru secret!" ie. eu impartasesc cu voi un secret ,cei ce il cititi sunteti obligati sa impartasiti cu mine un secret.
Atentie:Nu exista cale de intoarcere!
Eu va spun un secret tare haios.
Timp de cativa ani dormeam numai daca aveam caciula in cap.Se intamplase ca o primisem in dar de ziua mea de la o amica si era foarte moale ,catifelata si utila pentru ca-mi acopeream si ochii cu ea sa nu ma deranjeze lumina.Apoi ,cand venise timpul (era neaparat nevoie) a trebuit sa renunt la ea.Acum m-am vindecat !

:laugh:

Next please!

Apropos,ce era in dulap!?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Februarie, 2008, 03:13:04 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
a spune un secret (mai ales unul bine ascuns si rusinos) este un...oximoron. :D
acum cine crezi ca o sa-si dezvaluie aici secretele inavuabile, chiar sub umbrela anonimatului?
 ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Februarie, 2008, 03:39:22 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Uitati cum sta treaba.La topicul acesta mergem pe zicala :"Ochi pentru ochi,secret pentru secret!" ie. eu impartasesc cu voi un secret ,cei ce il cititi sunteti obligati sa impartasiti cu mine un secret.
Atentie:Nu exista cale de intoarcere!
Eu va spun un secret tare haios.
Timp de cativa ani dormeam numai daca aveam caciula in cap.Se intamplase ca o primisem in dar de ziua mea de la o amica si era foarte moale ,catifelata si utila pentru ca-mi acopeream si ochii cu ea sa nu ma deranjeze lumina.Apoi ,cand venise timpul (era neaparat nevoie) a trebuit sa renunt la ea.Acum m-am vindecat !

:laugh:

Next please!

Apropos,ce era in dulap!?

Caciula ta!  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Let's put a smile on that face!

05 Februarie, 2008, 03:55:35 p.m.
Răspuns #7

Jullie

Am si eu mai multe secrete fata de diferite persoane...insa nu am unul care sa-l stiu numai eu si sa nu-l stie nimeni altcineva...! Am secrete fata de mama (de exemplu),insa nu sunt acelesi secrete care le am fata de o amica-evident ca nu...cu o amica sau cu o prietena ii pot spune un secret care il am fata de mama!
     Oh...si da..intradevar am secrete..pt inceput:
- mama nu stie ca eu in loc sa merg la 'tara' atunci cand imi spune sa ma duc,eu defapt merg la mare si stau o gramada de timp;
- nu stie nici ca eu nu mai sunt virgina ;D;
- si nu stie ca defapt cinele pe care l-am cumparat a fost 14 milioane si nu 5 milioane asa cum crede ea -imaginati-va ce s-ar intampla daca ar afla...mama fiind putin exagerata si foarte autoritara...iar astea sunt putine din secretele pe care nu stiu daca le va afla vreodata!
     Am secrete si fata de prietenul meu...unele mici ce-i drept,insa cred ca l-ar deranja daca va afla intr-un final..
- de exemplu ii urasc bluza albastra de care el este foarte indragostit si pe care o are de ani buni-el inca o mai poarta...am incercat sa-i spun de cateva ori ca nu.mi place insa...el o poarta mereu..!
- Nu-mi place cand ma corecteaza si cand se poarta cu mine de parca ar fii tatal meu,el fiind mai mare cu 7 ani decat mine!
- nu-i plac sub nici o forma sarmalele,insa cele de soia ii plac la nebunie...cand mai imi spune din cand in cand sa-i fac sarmale..eu i le prepar cu carne foarte slaba fara pic de grasime si cu orez-cred ca daca afla...nu va mai manca niciodata mancare facuta de mine!
- adora salata de orez cu fructe de mare de la restaurantul nostru chinezesc preferat,si inca nu am avut curaj sa-i spun ca eu detest fructele de mare si ca mi se par oribile la prima vedere si avand un gust normal de peste sunt mult prea banale nefiind o mancare deosebita!
     Mai am secrete...insa va las si pe voi sa le scrieti pe ale voastre..iar eu voi continua..mai tarziu.. :) ! Spor la dezvaluiri ! :D

05 Februarie, 2008, 08:25:12 p.m.
Răspuns #8

alexia

Draga Jullie, imi pare rau sa te dezamagesc, DAR m-am straduit atat de mult ca acele secrete sa fie bine ascunse incat nici in ruptul capului nu m-ai face sa le dezvalui. Cat despre secretele tale... hmmm, va trece timpul si se vor transforma in niste copilarii.  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

06 Februarie, 2008, 06:17:38 p.m.
Răspuns #9

Jullie

Draga Jullie, imi pare rau sa te dezamagesc, DAR m-am straduit atat de mult ca acele secrete sa fie bine ascunse incat nici in ruptul capului nu m-ai face sa le dezvalui. Cat despre secretele tale... hmmm, va trece timpul si se vor transforma in niste copilarii.  :-*
Nu e nici o problema Alexia...unele secrete cu ciguranta nu se pot spune...asa ca te inteleg !  :-*