10 Octombrie, 2025, 01:23:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teatrul rade,canta si danseaza !  (Citit de 6489 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Februarie, 2008, 02:37:50 p.m.
Citit de 6489 ori

Jullie

Va place sa mergeti la teatru?Sau la activitati ce tin de teatru?
   V-a placut in mod special o piesa sau aveti sugestii despre piese la care sa nu ratam sa mergem?
   Care este parerea voastra despre teatru-actorie?
   Teatrul-actoria -> o poveste care ar putea fii realitate?S-a intamplat sa vedeti o piesa de teatru care mai apoi sa se intample?
Cand te vad viata e un cantec, iar tu esti melodia ei !

05 Februarie, 2008, 02:47:23 p.m.
Răspuns #1

charlie

Va place sa mergeti la teatru?

Nu.

Sau la activitati ce tin de teatru?

Nu.

V-a placut in mod special o piesa sau aveti sugestii despre piese la care sa nu ratam sa mergem?

Nu.

Teatrul-actoria -> o poveste care ar putea fii realitate?S-a intamplat sa vedeti o piesa de teatru care mai apoi sa se intample?

Iar... Nu.
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Februarie, 2008, 02:49:38 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

05 Februarie, 2008, 02:53:38 p.m.
Răspuns #3

Jullie

E frumos... :) ati incercat macar?
   E parerea voastra oricum si eu o respect !

05 Februarie, 2008, 02:57:53 p.m.
Răspuns #4

charlie

Ati incercat macar?

Da, am incercat o data. A doua oara... nu mai fac acelasi lucru.

E parerea voastra oricum si eu o respect !

Multumesc.
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Februarie, 2008, 03:07:52 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
in fiecare marti de la ora 20.00 (aproximativ) se joaca teatru la Clubul Taranului Roman (langa muzeu).  este vorba de teatrul Joint. sunt ok. anul asta nu am ajuns, fiind mai mult plecata din bucuresti. dar piesele sunt chiar ok. poti sa stai sa bei un vin fiert, sa fumezi o tigara, sa privesti...

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Februarie, 2008, 03:18:45 p.m.
Răspuns #6

Just

:)
Imi place sa merg la teatru atunci cand am ocazia si imi place in deosebi sa merg la comediile lui Caragiale.Am impresia totusi ca lectura capata o alta forma dupa ce ai avut ocazia de a vedea reprezentarea ei pe o scena de teatru.Mi-au placut de asemenea piesele lui Camil Petrescu ,dar din pacate nu am avut ocazia sa le vizionez."Jocul ielelor" ,"Suflete tari" -greu de pus pe scena ,dar in acelasi timp opere dramatice remarcabile.

Parerea mea despre teatru ,respectiv actorie este una buna .Cred totusi ca o persoana ar trebui sa se dedice teatrului numai daca o va face cu multa pasiune ,altfel ar fi in zadar.

Majoritatea pieselor de teatru au ca punct de plecare realitatea ,deci nu se intampla ca adesea sa ne ciocnim in viata de intamplarile petrecute in opere dramatice.Vezi comediile lui Caragiale ,care dupa atatia ani inca sunt "reprezentate" in viata de zi cu zi.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

05 Februarie, 2008, 03:59:38 p.m.
Răspuns #7

Jullie

just_a_tear,imi doresc foarte mult sa merg la "Jocul ielelor" insa nu am avut deloc timp...stiu ca premiera a fost acum aproape un an..! Ma uit mereu pe site-ul TNB la programul piesei insa pica exact cand eu am ceva de facut!Pe vitor sper ca voi avea timp sa merg...daca nu..promit ca imi voi amana toate treburile...daca esti din Bucuresti poate mergem amandoua...cine stie :) :-*

05 Februarie, 2008, 04:06:48 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Eu nu prea le am cu teatrul, am fost la cateva spectacole de mult de tot, dar nu au reusit sa ma prinda. Am o imaginatie avida (sau dornica de multe multe detalii). Decorul acela simplist imi da de la bun inceput un sentiment de rudimentar, si parca nu pot sa cad asa in admiratie - sau sa ma cuprinda.

Asta nu inseamna ca sunt amator de efecte speciale. Doar ca un film (cel putin pe mine) ma incanta mult mai mult. Sunetul surround, lumina, dinamica imaginii, dialogul, actiunea, sunt mult mai multe detalii, decat 2 reflectoare, niste bancute, si un decor simbolistic..

Nu stiu, nu e genul meu poate, il respect pentru puterea de sinteza si pentru simbolistica, dar nu frecventez..

05 Februarie, 2008, 06:19:57 p.m.
Răspuns #9

valentina

Am fost,nu foarte des,insa mi-a placut.Prefer comediile,ultma oara am fost impreuna cu clasa fetelor mele,cu o clasa de la gradinita.A fost o piesa interesanta si comica in acelasi timp.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

05 Februarie, 2008, 08:20:13 p.m.
Răspuns #10

alexia

:-* Teatrul de papusi - asta imi place! Intotdeauna m-au fascinat papusile acelea care prind viata. De recomandat, nu sunt in masura. Cat despre actori, cei care ajung sa profeseze, cred ca sunt oameni cu un talent aparte. Asemanari intre o piesa de teatru si un fapt real sunt; mai frecvent intalnim insa "actori" care "joaca teatru", insa nu o piesa a vreunui dramaturg celebru, ci una in care vad o oportunitate.

"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

06 Februarie, 2008, 06:15:33 p.m.
Răspuns #11

Jullie

mai frecvent intalnim insa "actori" care "joaca teatru",

Iti dau dreptate Alexia aici ! ...perfecta dreptate... :(

13 Iunie, 2008, 04:48:32 p.m.
Răspuns #12

silentshadow

depinde ce se joaca si mai ales, cine joaca!

18 Octombrie, 2008, 04:08:16 p.m.
Răspuns #13

lumycriss

Vizitator
Am fost doar de vreo trei sau patru ori ori la teatru: la Ploieşti, avut ocazia să vizionez o piesă închinată poetului Nichita Stănescu, Ivan Turbincă (care m-a purtat din nou în lumea copilăriei şi a poveştilor ei) şi Aşteptându-l pe Godot - şi acum, de câte ori pomenesc despre această capodoperă, îmi vine în minte un schimb de replici care m-a impresionat: "-Ce faci? -Mă descalţ. Ţie nu ţi s-a întâmplat niciodată?". În Bucureşti, am fost la spectacolul Marchizul de Sade.
În orice caz, sunt oricând gata să repet experienţa. :)