10 Octombrie, 2025, 07:13:17 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Muntii Retezat  (Citit de 11478 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Februarie, 2008, 12:46:08 p.m.
Citit de 11478 ori

Iosif

Un loc frumos care merita vazut. Ce imi mai aduc aminte de pe vremea cand am fost acolo este "greu bagaju'". M-a pus %$#@&( sa imi iau tot felu' de chestii dupa mine, asa ca am avut de urcat si de carat destul. Fain e la coborare, cobori fara tine! :)
Recomand sa nu faceti ca mine! Adica, si aici e partea faina!, am coborat pe traseu nemarcat, prin snepeni pan' la gat, nu aveam semnal la telefon in caz de se intampla ceva, ne-a acoperit in totalitate un nor negru urias, a inceput ploaia care evident ne-a udat pana la oase, ne-am uscat hainele pe pietre (muuulte pietre acolo, am adus injurii la adresa lor din greu).
A fost misto si m-am invatat minte! La munte ai nevoie de tupeu, Retezatul spre exemplu este destul de abrupt, de asemenea mai ai nevoie si de conditie fizica si de un  bagaj care sa contina maxim minumul necesar, nu de alta dar e nasol ca atunci cand vrei sa urci sa simti cum te trage in jos. Ah, si incaltari "de specialitate", adidasii nu sunt tocmai recomandati! :D

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.