10 Octombrie, 2025, 06:09:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani ,Lady Allia!  (Citit de 24754 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2009, 12:03:27 a.m.
Răspuns #15

Eve

La multi ani, Domnita!
Sa-ti fie anul de-l adaugi plin de bucurie si sanatate! :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Februarie, 2009, 06:49:47 a.m.
Răspuns #16

RUDY

LA MULTI ANI, RAMONA!

Rudy

23 Februarie, 2009, 08:55:13 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani frumoşi şi fericiţi!!!  :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Februarie, 2009, 09:41:59 p.m.
Răspuns #18

valentina

La multi ani ! fericiti plini de bucurii si impliniri :)
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

23 Februarie, 2009, 10:28:39 p.m.
Răspuns #19

Mihai Dor

Mai întâi trebuie să spun că datorită ţie, Lady Allia, am descoperit acest site extraordinar.Poemele tale m-au cucerit. Stilul original, versurile pline de substanţă m-au făcut să citesc  poeme pline de culoare, de muzicalitate...
Am descoperit mai târziu bloggul tău, contul de pe you tube cu slidei show-uri pline de sensibilitate...Sufletul tău a muncit mult pentru a smulge zâmbete semenilor dar eu cred că această fericire dăruită ţi se va întoarce însutit şi chiar înmiit...
Poate că e târziu să-ţi urez  abia acum, "LA MULŢI ANI !" dar îţi doresc ca Dumnezeu să-ţi dea putere să te poţi bucura de fetiţa pe care am cunoscut-o aici în lumea WWW, să ai parte de întreaga dragoste a soţului tău, de sănătatea pe care o merită o inimă bună şi prosperitate (care de multe ori nu prea se apropie de oamenii care se gândesc doar la  lumi pline de îngeri, flori şi harfe...)şi...prosperitate...(O INVOC SPECIAL PENTRU TINE ŞI CEI CE-ŢI SUNT ALĂTURI !!!)
Cu respect pentru o adevărată Lady, Mihai Dor.

« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2009, 10:30:31 p.m. de Mihai Dor »

25 Februarie, 2009, 12:18:43 a.m.
Răspuns #20

Lady Allia

Multumesc din suflet tuturor pentru frumoasele randuri si ganduri.
Pentru mine, mesajele voastre au fost  adevarate surprize pline de emotie la care nu m-am asteptat, dar care mi-au daruit enorm!
Multumesc inca o data!
Fie ca viata sa va intoarca bucuriile si fericirea inmiite!
Un 2009 frumos si plin de impliniri va doresc!

cu acelasi drag si dor de voi,
Lady Allia...

« Ultima Modificare: 25 Februarie, 2009, 09:35:07 a.m. de Sweeney Todd »

22 Februarie, 2010, 08:51:23 a.m.
Răspuns #21

sunshine

Pentru ca aici este locul de suflet unde mi-ai atins lacrimile si mi-ai redat increderea in mine, iti doresc si aici din toata inima LA MULTI ANI, RAMONA SANDRINA! Sa-ti aduca anii fericire in sufletul frumos si cald, D-zeu sa-ti implineasca dorintele si sa-ti dea multa, multa sanatate ca sa-i poti deschide drumul in viata Augustei , cu  intelepciune si frumusete asa cum o faci pentru toti cei ce le auzi strigatele de neputinta.
 Multumesc, surioara , ca existi si ca  ai stiut sa ma prinzi atunci cand  aripile mi s-au frant .
 LA MULTI ANI, TE IUBESC! :-* :hug:

http://www.youtube.com/watch?v=7dJ6k-rlJ4E&feature=PlayList&p=E2667DF3F7A8A5C8&playnext=1&playnext_from=PL&index=39
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2010, 09:24:03 a.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Februarie, 2010, 02:52:08 p.m.
Răspuns #22

amelie

Pentru cea mai iubita femeie o urare plina de dragoste.Sa nu te schimbi niciodata si chiar daca anii trec peste tine,tu iubeste lumea si mai tare si lumea o sa te vada din ce in ce mai frumoasa. Acesta este un secret nepretuit pe care ti-l daruiesc de aniversarea ta pt ca dintre toate femeile tu il meriti cel mai mult,dar mai ales pentru ca tu, si nu doar tu,il stii demult. Esti minunta, draga mea!La multi ani…alaturi de toti cei dragi sufletului tau! :-*
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2010, 02:54:54 p.m. de amelie »
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

22 Februarie, 2010, 10:48:19 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

http://www.youtube.com/v/KGG4-MH01XU&hl=en_US&fs=1&

Îţi mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce mi-ai fost şi mi-ai rămas mereu în suflet şi în viaţă!
Mi-ai fost mereu o prietenă bună, o soră, o persoană care m-a sprijinit în tot şi în toate necondiţionat şi frumos!
Îţi mulţumesc din suflet, draga mea Lili!
« Ultima Modificare: 22 Februarie, 2010, 10:50:34 p.m. de Lady Allia »

22 Februarie, 2010, 10:52:54 p.m.
Răspuns #24

Lady Allia

Pentru cea mai iubita femeie o urare plina de dragoste.Sa nu te schimbi niciodata si chiar daca anii trec peste tine,tu iubeste lumea si mai tare si lumea o sa te vada din ce in ce mai frumoasa. Acesta este un secret nepretuit pe care ti-l daruiesc de aniversarea ta pt ca dintre toate femeile tu il meriti cel mai mult,dar mai ales pentru ca tu, si nu doar tu,il stii demult. Esti minunta, draga mea!La multi ani…alaturi de toti cei dragi sufletului tau! :-*

Pot să-ţi întorc înmiite gândurile frumoase şi delicate frumoasă domniţă?
Ai suflet cald şi vorbă plină de bunătate...MULŢUMESC!
Fie ca viaţa să îţi scoată în cale fericirea, liniştea şi iubirea..., iubirea aceea care ne împlineşte!  :hug:

02 Martie, 2010, 10:17:07 p.m.
Răspuns #25

Semiramis

Global Moderator
apar şi eu, cam târziu, însă gânduri bune se pot trimite oricând. :)
să fii fericită şi mult iubită! îţi doresc să ai parte numai de lucruri frumoase!
La mulţi ani!

02 Martie, 2010, 10:20:46 p.m.
Răspuns #26

Just

:-[
La mulţi ani, Lady Allia! Să fie fericiţi şi frumoşi, alături de cei dragi.
Să vă crească mogâldeaţa mare şi să vă umple viaţa de zâmbete.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Februarie, 2011, 12:31:51 a.m.
Răspuns #27

Eve

ani multi si cu folos, Domnita! sa-ti fie drumul drept si plin de clipe fericite, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!
http://www.youtube.com/watch?v=BKYJMOA_u1s&feature=related
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

24 Februarie, 2011, 12:22:45 p.m.
Răspuns #28

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani, frumoşi şi fericiţi!!!