intai trebuie sa ai o discutie cu el. evident nu trebuie sa ii spui ca nu il iubesti sau ca nu esti sigura. spune-i ce fel de viata iti place, ca vrei sa iesi la un suc sau la munte (pun pariu ca e cu cel putin 4 ani mai mare decat tine).
chestia cu iubirea...nu este obligatoriu sa te indragostesti de un om ca iubirea sa curga de la sine. e normal sa iti doresti sa te indragostesti, dar nu este o regula. dar poti iubi un om in timp, cu conditia ca el sa iti placa, sa te simti bine cu el, sa te respecte. uite, de iubitul meu eu nu m-am indragostit fulgerator si fatal. insa crede-ma, il iubesc mai mult decat pe orice om de pe lumea asta. si nu iti inchipui ca e romantic. insa ma respecta atat de mult si ne simtim atat de bine impreuna ca nu simt nevoia de lumanarele si cine romantice. cand am iesit de valentine s day, am iesit ca in orice alta seara la masa in oras, am discutat exact ca un cuplu normal intr-o zi normala si in afara de faptul ca desertul nu a fost bun, am avut o seara perfecta.
draga mea, nu exista printul in armura calare pe cal alb. el s-a pierdut in povestile bunicilor. printul zilelor noatre este barbatul langa care te simti in siguranta, barbatul cu care poti discuta si povesti, barbatul care te respecta si care te sustine.
acum, tu stii mai bine ce fel de barbat ai langa tine...incearca sa te gandesti bine, sa discuti cu el si cine stie, poate ajungeti la un numitor comun.
bafta si sa ne tii la curent cu ceea ce ai hotarat!