10 Octombrie, 2025, 05:07:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Buna dimineaţa  (Citit de 6916 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Martie, 2008, 11:29:42 a.m.
Citit de 6916 ori

Allin

Va Salut pe toţi! Azi mi-am făcut cont! Pentru ca sunt multe poveşti interesante! Aici aţi descris viaţa exact aşa cum este! Vreau sa întru şi eu în familia voastră! Ma primiţi? Vreau sa va fiu de folos daca pot, Cu un sfat şi un gand bun! Dar o să am şi eu nevoie de sfaturile şi gândurile voastre bune.   

22 Martie, 2008, 12:19:06 p.m.
Răspuns #1

amelie

bine ai venit printre noi,Alin...sper ca sederea sa-ti fie cat mai lunga si sa-ti placa mica noastra comunitate. :)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

22 Martie, 2008, 02:11:23 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
fii binevenit! te aşteptăm cu subiecte noi. :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Martie, 2008, 03:42:52 p.m.
Răspuns #3

valentina

BUN VENIT!
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

22 Martie, 2008, 05:47:14 p.m.
Răspuns #4

Allin

Va mulţumesc pentru primire! Dupa ce o sa cunosc puţin mai bine, îmi voi deschide inima! V-am citit destul de mult, şi am constat cu plăcere ca aici nu exista loc de batjocură! Aici îţi poţi deschide sufletul fara frica ca cineva va rade de tine. Am experienţă, la forumuri. Dar nu la forumuri de suflet...cum este acesta!

22 Martie, 2008, 07:45:06 p.m.
Răspuns #5

inda

Bine-ai venit printre noi!
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

23 Martie, 2008, 09:15:17 a.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
bine ai venit
Let's put a smile on that face!

23 Martie, 2008, 10:25:00 a.m.
Răspuns #7

Allin

23 Martie, 2008, 12:15:57 p.m.
Răspuns #8

sunshine

Bine ai sosit in randurile celor care stiu sa iubeasca . Asteptam cu nerabdare sa te citim. :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Martie, 2008, 06:25:44 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Bine ai venit Alin! La cat mai multe randuri si cat mai multe zile frumoase pe forum!
Forumul acesta ar trebui sa aiba avertizarea: "Atentie ! Creeaza dependenta!  :)"

23 Martie, 2008, 07:36:14 p.m.
Răspuns #10

Loneta

Bine ai venit!! Sa stai cat mai mult pe aici k sunt multe de discutat, de citit, poate chiar si de invatat...  ;) :-*
maktub...