wolfx,
pentru a nu fi redundanta, nu voi aminti nici de greşeli de limbă, nici de folosirea limbajului prescurtat folosit pe mess, nici de aruncarea în stânga şi în dreapta cu minusurile.
gândeşte-te că sfaturile în dragoste se dau cel mai greu. iar un om care dă un sfat, îşi asumă cele spuse. iar tu dacă urmezi acel sfat şi iese prost, tu ai avea în situaţia dată un ţap ispăţitor. tu ai pus aceeaşi problemă în mai multe topicuri. oamenii, cred că şi eu printre ei, ţi-au tot răspuns, aşa cum s-au priceput ei. însă când tu apari cu cu aceeaşi întrebare, a nu ştiu câta oara, nereuşind în atâta timp să abordezi fata de care îţi place, lumea nu mai consideră necesar să îţi răspundă. pentru că te va considera superficial şi chiar deranjant.
cum ar fi ca eu acum să deschid un topic în care să întreb cum îmi înving frica de scări? oamenii să îmi dea tot felul de sugestii, iar eu după o lună deschid un alt topic în care să întreb "totuşi, eu cum cobor scările în spirală?" oamenii vor considera că şi-au bătut gura cu mine degeaba...
cred că ar trebui să îţi priveşti viaţa cu mai multă maturitate. nu ştiu câţi ani ai, bănuiesc că eşti la liceu. însă nimeni nu este de vină pentru acţiunile tale. deci, dacă vrei răspunsuri pertinente, afisează-ţi întrebările într-un mod pertinent.
acesta nu este un site de consiliere. aici discutăm liber. şi ne spunem părerile cu privire la subiectele date, la poveştile făcute publice. fiecare dintre noi încearcă să vină cu ceva în acest site. sunt oameni care postează poezii, sau gânduri, dar cu mici excepţii aceşti oameni contribuie şi la alte topicuri. aici încercăm să fim altruişti, nu egoişti ca să umplem spaţiile cu lucruri fără rost.
mda, în rest, ce să mai zic? baftă!