Hmmm...
Imi dregeam glasul pt. stilul declarativ ce-ar trebui sa-l adopt conform expectantelor tale prietene.
Permite-mi sa-ti remprospatez memoria cu ceea ce claralmente iti pare tie "interesant" ca mod de exprimare:
-"Nu m-am simtit vinovat - ci doar m-a enervat suprematia iluzorie cu care se amageste ingerasul salbaticutz"
-"Se dau:
1. furia ingerului
2. sange de inger (id-ul pe yahoo)
3. primul topic.."
-"superioritate -> compensare pentru complexele de inferioritate"
-"imagine de sine vaga si difuza, lipsa granitelor"
-"nevoie de continere exacerbata"
Ce sa zic....Salve!
Trebuie sa admit ca incerc o serie de stari contradictorii: oscilatia intre a reveni la a participa la posturile de pe forum sau stagnarea in ceea ce tu, proverbial-deraiat numesti "iadul singuratatii".
Ca om sunt unul corect, capabil sa observe valoarea cand o intalneste( eu spre diferenta de evaluativa ta personalitate, nu graduez in nici un fel valoarea ta de a mea) si ca atare admit ca esti un "literat". Contiuand in termenii astia, daca ceea ce facem noi aici e o comunicare, implica deci bipolaritate, atunci hai sa fie comunicare ci nu manifest al ultimelor tale sau mele achizitii de natura injuriilor.
Te consider suficient de "docil" psihic sa-ti dai seama ca acolo de unde vin cuvintele din posturile mele care te-au agasat pe tine in mod evident, exista si loc destul pentru dovezi de trivialitati potential revendicate de atacul tau la adresa lui "ingerasul salbaticutz".
Asa ca, rogu-te, desemneaza-ti inlocuitor pe piedestalul criticilor, poate kantiene in speta:), pure si DISCUTA cu mine. Eu unul sunt dispus s-o fac dar ma vad aflandu-ma in ipostaza de a fi tolerat diminutivarea, iertata-mi fie exprimarea, prosteasca a nick-ului meu in conditiile in care:
1) nu te cunosc
2) nu manifest nici un interes in sensul asta
3) posturile mele nu te vizau preferential sau macar secvential pe tine
4) nu ti-a fost solicitata interventia
5) nu vad necesitatea in studierea profilului meu ca sa incluzi yahoo ID-ul meu intr-un post
6) ceea ce ai citit in mesajele mele erau CREDINTELE mele nu UMANITATEA mea sau eu ca OM.
asa ca...vrei sa-mi negi convingerile? Fa-o!
vrei sa arati celorlalti ca eu gresesc iar tu ai dreptate? Fa-o!
DAR...evita banalizarea timpului pe care-l aloc lecturii raspunsurilor la posturile mele cu...scandalizari ale unor tremuraturi lingvistice din partea unuia care isi mangaie paralelismul neintelegerii subiectului in discutie cu verva de a fi achizitionat DEX-ul la pret de taraba din Mosilor !
Crede-ma, draga interlocutor, pot fi o prezenta agreabila si cel putin la fel de contribuabil la infrumusetarea mentalului colectiv cu o gandire destul de aluziva pentru a nu cadea in letargic, destul de verosimila pentru a nu cadea in iluzoriu si destul de aplicatica pentru a nu cadea in fantasmagonic. Dar, ca om, sunt tributar MIE ! Stii ce inseamna asta? Inseamna ca nu mi-as anula putinul timp liber de care mai beneficiez pentru a face uz de sarcasme inutile si subversive de genul celor la care in mod eronat ai apelat tu; te respect pana la egala limita de a ma respecta si tu pe mine, NU ideile mele, liber de a fi atacate, ce-i drept! Dar daca simti ca efulguratia ta spirituala are de suferit in discutiile cu mine sau dramatismul de a vorbi de la cel putin EGAL-la-EGAL cu CINEVA in lumea ta in populata de IQ-uri<65...atunci, renunta la a mai considera ca altii sunt cei care se vad superiori sau generand raspunsuri agasante pentru tine.
Nu uita ca parerea ta nu are prea mare legatura cu adevarul, dusa chiar la limitele/granitele obiectivitatii.
Ce-ar mai fi de zis? Pai...cam atat.
Cu riscul de a ma repeta, te respect, si nu numai in cuvinte. Chiar te respect pentru punctul tau de vedere si pentru formularea ta si am motive sa cred ca daca ti-ai "insangera"( ca sa ma exprim baroc, doar mi-e stilul nu? ) viziunea creatoare cu altceva decat virulente ieftine si(CEL MAI GRAV!) in absurda necunostiinta de cauza si ti-ai canaliza-o in non-detrimentului procesului de REALA comunicare...ai reusi sa-ti atragi mult mai multa stima de la cei din jur.
In concluzie, toate cele bune si daca acest post lecturabil, sper nu preferential:), pana aici a reusit sa vorbeasca coordonativ cu ceea ce am vrut sa transmit sper ca va primi raspuns DOAR daca sfidarea ta la etica simtului comun amintita mai sus nu este cumva, cine stie, vreo tacita imposibilitate de a-ti ascunde CHIAR tie imposibilitatea acceptarii punctelor alternative de vedere...imi pare o dovada a unei slabiciuni vehement si voluntar hidden, nu?

Respecte, semnate aluziv,
Mihai-Claudiu Gavrilescu.