05 Noiembrie, 2025, 10:03:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Farame...de suflet!!!...  (Citit de 55287 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Februarie, 2010, 10:38:16 a.m.
Răspuns #45

un_gand

Oare ce e mai greu in viata asta…
decizia de a renunta sau puterea de a continua??!
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

27 Februarie, 2010, 02:26:58 p.m.
Răspuns #46

un_gand

Atat de multe persoane sunt in jurul meu si totusi niciuna nu comunica cu adevarat, pentru ca ele privesc si nu vad nimic, gandesc si nu stiu nimic,  iubesc si nu simt nimic.…traiesc o viata fara gust, fara culoare, fara ritm; doar goala si absurda!
Am plans in suflet chinuita, am plans sa nu fiu auzita si ma intreb ce mai ramane, din aceasta lume?!?
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

27 Aprilie, 2010, 04:40:14 p.m.
Răspuns #47

un_gand

E atat de greu sa vrei sa o iei de la un alt capat si sa nu resusesti….e atat de ciudat sa simti ca fericirea a aparut prea tarziu in viata ta…e atat de ridicol sa simti ca iubesti din tot sufletul si nu gasesti cararea spre liniste….am obosit!!

23 Mai, 2010, 05:00:54 p.m.
Răspuns #48

un_gand

E atat de usor sa fii fericit,
cand ai o inima de granit!!!

11 Iunie, 2010, 07:52:13 p.m.
Răspuns #49

un_gand

S-a risipit sufletul, pentru ca  l-am pierdut printre pasii tai.
S-a sfaramat inima, pentru ca a sfasiat-o cuvintele tale
S-a pierdut viata, pentru ca nu o mai simt in mine
“S-a terminat” pentru ca “sunt terminata”!!

01 Iulie, 2010, 09:13:47 p.m.
Răspuns #50

un_gand

Pentru o secunda daca as opri timpul ce as realiza?
As trai viata cu o secunda in plus, sau as gasi raspuns la unele intrebari?!... poate am asculta impreuna ploaia, sau ai realiza cat de mult imi lipsesti?!
Dar nu il pot opri si atunci raman cu regretul ca viata as reusi sa „o opresc” atunci cand as vrea eu, insa timpul niciodata....

07 August, 2010, 10:29:09 a.m.
Răspuns #51

un_gand

Soarele rasare....omul se naste.
Soarele isi urmeaza cursul stabilit pe cer....omul isi traieste viata asa cum ii este scrisa undeva
Apune, ca mai apoi sa rasara din nou....omul moare ca sa renasca intr-o lume divina
Totusi soarele este fericit de unul singur....omul mereu viseaza si spera in nefericirea lui sa aiba pe cineva alaturi.
Nu judecati  pentru ca nimeni nu stie ce e in sufletul unui om, nimeni nu va simti singuratatea unei inimi plina de prieteni, nimeni nu va vedea lacrimile unui chip acoperit de un zambet fals, nimeni nu va auzi strigatul suferintei dintr-un trup fara putere, nimeni…

15 August, 2010, 06:09:33 p.m.
Răspuns #52

un_gand

M-am saturat de viata,
Nu mai am speranta.
Orice zi e in zadar,
Daca-n inima-i amar.

06 Septembrie, 2010, 05:03:27 p.m.
Răspuns #53

un_gand

Uneori simt cum razele de speranta ce izvorasc din ochii tai  pot patrunde in cele mai tainice unghere ale inimii mele doar prin fiorii sufletului.

20 Septembrie, 2010, 03:17:01 p.m.
Răspuns #54

un_gand

A venit toamna! O toamna care imi pare ca o pierd mereu si pe care o caut in mine cand ecoul ei imi rascoleste trairi si sentimente...care vibreaza in mine la intensitati de care uneori imi este teama...care aduna mireasma rece a manunchiului de frunze moarte si atat de vii prin culoare pe marginea aleilor.... o toamna in care gandurile mele pleaca hoinare in cautarea linistii sufletului meu cercetand dileme fara iesire.
Cad randuri de ganduri peste pagina precum frunzele peste mine si le las sa cada, imi ating inima ca niste mangaieri pline de ironie, imi ravasesc sufletul prin fiori amari de dor.
 Le primesc atingerea dar fata mi-o ascund in palmele ce le spal cu lacrimi sarate cazute pe aleile sufletului tomnatic.
E toamna in inima...e toamna in suflet...e toamna in viata mea...o toamna doar din vina mea.

13 Octombrie, 2010, 02:57:21 p.m.
Răspuns #55

un_gand

Nu putem avea acelasi drum pentru ca tu nu stii ce este iubirea, respectul si daruirea; tu stii ce este inselatoria, minciuna si prefacatoria.
Iubirea nu este o insiruire de cuvinte….iubirea nu e un joc de care sa profiti si sa nu daruiesti lucrul cel mai important recunoasterea ei in fatza altora.
Dar nu-i nimic, pentru ca totul e trecator si D-zeu iti va darui ceea ce meriti dupa sufletul tau.
"Eu te-am iubit
si atat de mult imi pare rau
ca ai ras de mine
de atatea ori in felul tau".

29 Octombrie, 2010, 04:18:46 p.m.
Răspuns #56

un_gand

Viata este o poveste in care fiecare dintre noi are alte cai de strabatut, alte intamplari de petrecut si alte dureri de suportat….asemanatoare sunt doar  personajele negative care apar si care lovesc fara sa tina cont de suflet.

In lumea asta undeva,
un suflet dupa ani, spera.
Sa traiasca fara amintirea unui trecut,
si sa uite tot ce-n viata a avut.

Intr-o zi  o persoana deosebita,
prin viata ca ea, trecuta.
In calea ei loc isi facea
si parea sa aiba tot ce cauta.

Trecura zile de speranta ,
si deodata cand era ea de fatza.
Un telefon care parea
ca vine de la cineva,
Lui i-a schimbat  vocea si starea.

Intrebandu-l de la cine e,
el a inventat minciunile.
Ca-i de la familie,
de la prieteni  poate era,
insa de demonstrat
adevarul nu gasea.

Ochii i-a inchis si sufletul s-a ravasit
o banala  intrebare s-a ivit:
De ce ea spera si credea in el la nesfarsit?!

Trecu peste alte si alte fapte,
si  gandul ei era spre alte etape.
In care sa-i arate dragostea
sprijinul, ajutorul si alinarea.

Zile si luni, trecu un an
si veni o zi de sambata can’
Ea s-a  zbatut sa-i fie alaturea
si cateva ore cu el sa stea.

Dar acelasi telefon reaparu
si aceeasi stare el avu’
Vocea la telefon ea o auzea
insa el la fel mintea.

De ce minti cand stiu prea bine,
ce voia ea de la tine?!spuse ea
Eu sunt liber sa fac orice as vrea,
tu sa stai acolo in casa ta...adauga el

Unde este marea daruire
si mult declarata a lui iubire?!
El mintea si se folosea,
de iubirea ce pe ea o stapanea!!

Va trece tot in viata asta
si a spus pentru totdeauna “basta”
Aceleasi “pietre” aceleasi “gropi” in gol,
diferenta este doar un alt décor.

La ce foloseste sufletul si omenia,
cand toti in inima au minciuna.
La ce te ajuta in viata sa fii corect
daca ipocritul are noroc, nu cel drept?!

O poveste ca multe altele, fara a cere compasiune sau mila cuiva….
o poveste  in care “zmeul” cel fatzarnic  a mai lovit odata in cine nu merita.

18 Noiembrie, 2010, 07:30:34 a.m.
Răspuns #57

un_gand

Adevarul doare...dar in timp te va ridica din praful durerii si vei reusi sa o iei de la capat.
Minciuna e frumoasa....dar cu timpul te va târâ prin mizeria desertaciunii.
Oamenii iubesc minciuna,  o prefera in locul adevarului....pentru ca ei insisi s-au amagit  si sunt claditi pe minciuna!!

04 Decembrie, 2010, 01:36:22 p.m.
Răspuns #58

un_gand

Au cazut primii fulgi...am iesit sa fiu rasfata de raceala lor, sa imi adun gandurile printre formele lor, sa imi linistesc sufletul prin raceala lor.
E sublim!!
Sunt atat de puri prin lumea asta atat de mizerabila...cad fara sa tina cont pe cine ating, daca merita sau nu...plutesc cu o bunatate care acopera totul.
Mi-as deschide sufletul si fulgii sa-mi acopere tot ce este acolo, sa imi inghete tot ce-i in mine, sa fiu un suflet de gheata; i-as ruga sa imi acopere suparari fara de rost si sa ma intorc la tot ce-a fost frumos.
Un lucru stiu sigur, ca D-zeu a dat iarna sa putem face diferenta dintre ceva pur si ceva imoral...dintre bunatatea cu care ei acopera totul fara pretentii si sufletul celor care traiesc pe acest pamant. Ne-a  fost daruita iarna sa putem simti linistea, puritatea si bunatatea, uitand de tot...

23 Decembrie, 2010, 05:59:02 p.m.
Răspuns #59

un_gand

Uita ce a fost,
Spera la ce vrei sa fii.
Toate sa aiba un rost,
Si fericirea sa o stii...
Craciun fericit!!