motanel, de fapt nu ai raspuns la intrebari, ci ai reorientat discutia. Dar e ok, ar trebui sa discutam si asta, ce alegem, ratiune sau pasiune?
Iulian, a zis cineva ca activitatile cotidiene sunt pasiuni? Nu. E discutabil insa ce spune Paler, poate ca exista pasiuni care au in spate o motivatie, cum ar fi pasiunea pt matematica, de pilda, care l-a dus pe Andrew Wiles sa rezolve dupa sute de ani marea teorema a lui Fermat. Avea motivatia renumelui, de pilda, altfel ar fi ales sa lucreze cu alti matematicieni, in echipa, cu sanse mai mari. Dar nu, el a dus pasiunea singur timp de 7 ani de zile. Oare pasiunea nu are nevoie de motivatii? Deci, una peste alta, "truismul" lui Paler e discutabil, drept urmare nu e deloc truism. Vei spune "okok, mea culpa, e o tampenie", nu e nici tampenie, caci posibil totusi sa aiba dreptate, si Andrew Wiles sa fi fost calauzit doar de nebunia matematicii, caci cat de nebun sa fii sa lucrezi zi si noapte timp de 7 ani sa rezolvi o teorema? Dar ala era "nebun" in sensul ala, ca nu exista o ratiune pentru pasiunea asta a lui. Eu cred, deci, ca te-ai grabit sa arunci cu piatra si sa judeci superficial, de data asta.

dayane, de bun simt ceea ce ai scris. te rugam, insa, cu totii, nu mai scris cu "k" si "nush" si altele, incercam sa evitam cu totii scrierea chat. aaa, si bun venit.