Eu ma implic si am incredere! Si nu ma consider un om deosebit si nici pe cale de disparitie( ma rog, intr-o zi fiecare om dispare

).Si eu mi-am pierdut increderea in oameni dar cred ca cel mai mult conteaza increderea in mine insumi. Daca simt ca pot iubi din nou si ofer increderea mea celui de langa mine, atunci primesc si increderea lui. Relatia mea, de exemplu, este cladita pe incredere reciproca, amandoi am fost dezamagiti de relatiile noastre, si am inteles ca avem nevoie unul de celalalt.Mai cred ca fiecare om simte cand ceva scartaie intr-o relatie si , dupa multe dezamagiri, oboseste sa mearga inainte, se opreste sau rupe raul de la radacina. Nimeni din relatia viitoare nu este vinovat de ce ni se intampla, deci mi se pare corect sa-i acordam increderea cuvenita.
Bineinteles ca exista o teama la inceput, e firesc( probabil nu si la cei tineri), este vorba de viata ta si nu poti risca sa gresesti prea mult.
Cat despre vechea relatie indicat este sa o ai drept exemplu, sa reusesti sa nu repeti greselile pe care le-ai facut si acceptat ,sa lasi trecutul in trecut.Un drum nou in viata trebuie sa fie curat , fara bagaje de prisos.
Eu spun cu mana pe inima ca ma implic 100% in relatia mea de acum, fac orice ca sa-i obtin increderea si ne straduim sa ne cladim un viitor impreuna , bazat pe iubire, respect si sinceritate.
Cum altfel am putea obtine increderea partenerului daca nu-i oferim incredere?
Sigur ,exista si persoane carora le oferi totul si te considera apoi proprietatea lor, cu drept de viata si de moarte asupra ta, convinsi fiind ca ei au dreptul la libertate dar tu trebuie sa-ti vezi de treaba si obligatiile de familie.Multi, putini, exista, nici ei nu vor fi vreodata pe cale de disparitie.
Nu cred ca un om poate renunta vreodata la incredere. Asa simtim dupa fiecare esec dar ne revenim si avem intotdeauna puterea pentru un nou inceput