11 Octombrie, 2025, 01:14:13 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gimnastica, un sport 'feminin' ?  (Citit de 3095 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Aprilie, 2008, 02:18:20 p.m.
Citit de 3095 ori

viulian

Administrator
Voi ce parere aveti, este gimnastica un sport menit sa scoata in evidenta feminitatea ? Parerea mea este ca fetele acelea muschiuloase, cu energie maxima, gata sa faca oricand 10 ture de stadion, nu stiu ce sa zic..
Este un sport mai feminin decat boxul, e clar, dar totusi ?

06 Aprilie, 2008, 02:43:38 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
gimnastica nu mi se pare un sport feminin neapărat. adică este graţios, dar uitaţi-vă la urzică sau la drăgulescu. ca şi dansul sportiv, care este făcut pentru doi, gimnastica este făcută pentru ambele sexe.
boxul în schimb da, este clar masculin. iar sport feminin este gimnastica ritmică. şi inotul sincron
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Aprilie, 2008, 09:59:51 p.m.
Răspuns #2

Just

Ce sa mai vorbim de doamnele sau domnisoarele ce ridica haltere de nu stiu cate zeci de kilograme. Eu nu vad nimic feminin in acele domnisoare sau doamne ce-or fi ,incepand cu fizicul. Poate ca sunt unii barbati atrasi de asemenea specimene ,insa mie imi pare total iesit din comun .Cand te gandesti la o femeie te gandesti la ceva finut ,fragil ,care are nevoie de protectie etc. ,eh! cand te gandesti la asemenea femei ce-ti spui :ma sfarama la noapte-n pat.Cred ca un barbat normal vorbind din punct de vedere fizic ar avea ,de exemplu picioarele mult mai feminine ca ea.Vai!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Aprilie, 2008, 10:08:34 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Doamne fereste sa nu speli vasele, cu asa o nevasta  :whip: