10 Octombrie, 2025, 05:48:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Poze de pe cand eram pitici  (Citit de 20927 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Aprilie, 2008, 09:15:21 p.m.
Citit de 20927 ori

Just

Ma gandeam ca daca tot ne-am cunoscut asa cum suntem acum ,ar fi frumos si chiar amuzant sa ne cunoastem asa cum eram odata -copii. Poate ca asa vor posta si ceilalti utilizatori ceva pozulici.

Si ca sa sparg eu gheata ,iacata-ne:

Hai si voi!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

22 Mai, 2008, 09:04:58 a.m.
Răspuns #1

Cruella

Eu la vîrsta de .... 8 (?) ani.
Privirea e de dracusor, dar eu de fapt eram un ingeras  ::)

My imaginary friend says you are crazy!

07 Octombrie, 2008, 02:02:50 p.m.
Răspuns #2

lumycriss

Vizitator

la 6 luni, respectiv 7 ani  ::)

08 Octombrie, 2008, 10:29:35 a.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Well, daca nimeni nu o zice, o spun eu. Mi se par aiurea pozele cu bebei dezbracati... N-as putea sa impart cu niste "necunoscuti" poze de genul asta. Poate ca sunt eu mai pudic sau cine stie cum...
Let's put a smile on that face!

08 Octombrie, 2008, 11:36:46 a.m.
Răspuns #4

Zantiala

Nu stiu cat sunt de aiurea... Unora le plac, altora nu, mie mi se par mai degraba amuzante.
Si da, nici eu nu as pune poze cu mine pe internet, in vazul tuturor....  indiferent de ipostaza.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

08 Octombrie, 2008, 12:51:20 p.m.
Răspuns #5

lumycriss

Vizitator
Pentru a nu mai traumatiza şi alte suflete sensibile, am şters pozele de mai sus. Şi nu, nu subscriu ideii de a te ascunde la infinit în spatele unui "nick" impersonal. Dar îmi pare rău că am încercat să împart cu voi o parte din mine. Cât despre bebeluşi şi pudicitate, nu ştiu dacă aţi văzut vreodată un tablou renascentist, sau umanist, cu îngeraşi. Dar sunt sigură că nu v-aţi născut îmbrăcaţi, şi nici în fundul unei peşteri. Vă compătimesc atitudinea. Însă nu am voie să mă mai mir de ciudăţenia faptului că oamenii îşi renegă din ce în ce mai convinşi originile şi firescul.

08 Octombrie, 2008, 01:35:40 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Daca vroiai sa ne arati poze cu tine de cand erai copil puteai sa o faci foarte elegant cum a facut restul utilizatorilor. . Nu cred ca e vorba de traume si de  ascuns in spatele unor nick-uri. Sunt mai degraba impresii personale, carora nu le vad rostul aici. Ceea ce consideri tu firesc pentru tine, poate ca nu e firesc pentru restul oamenilor.
Iti sugerez sa cantaresti mai bine cuvintele si mesajul pe care vrei sa-l transmiti, dar bineinteles alegerea iti apartine.
Iar in ceea ce priveste traumele....o sa ma uit la stirile de la ora 5 daca vreau "adrenalina"...
Let's put a smile on that face!

08 Octombrie, 2008, 02:37:08 p.m.
Răspuns #7

lumycriss

Vizitator
Copiii înseamnă inocenţă prin definiţie, poate de aceea eu nu am văzut indecenţă în pozele mele. Iar dacă ţie nu-ţi plac bebeluşii în costumaţie strămoşească, eu cred că este strict părerea ta, nu te-a pus nimeni să te uiţi. Cât despre lipsită de elegantă, atunci mă bucur să fiu aşa dacă asta înseamnă să te bucuri de viaţă.

08 Octombrie, 2008, 02:43:50 p.m.
Răspuns #8

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

08 Octombrie, 2008, 03:05:36 p.m.
Răspuns #9

lumycriss

Vizitator
Ai făcut rost de cafea? :D Chiar, tu ai văzut pozele? Chiar aşa am sărit calul? :'( Am nevoie de o confirmare... Îmi pare rău... :(

08 Octombrie, 2008, 03:17:22 p.m.
Răspuns #10

inda

Nu-i vorba de indecenta, eventual de pudoare, dar avand in vedere ca topicul se refera chiar la varsta aceea eu spun ca e ok  :) Am avut noi parte de multe poze cu "bebei" si poate de acolo ni se trage  ::)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

08 Octombrie, 2008, 03:25:30 p.m.
Răspuns #11

charlie

Nu, nu am gasit cafea, era pentru voi o iluzie sa luati o pauza de cafea.

Ca tanti asta rea, inda, nu vrea sa imi dea cafea.  :'(

Macar dati-mi un pat.  :angel:

08 Octombrie, 2008, 03:51:41 p.m.
Răspuns #12

inda

Atunci cere pat unei tanti...buuune  :-X
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

08 Octombrie, 2008, 03:52:49 p.m.
Răspuns #13

charlie

Tu nu esti tanti buna?  :D

PS: da stiu, sunt(em)  :offtopic:

08 Octombrie, 2008, 04:22:57 p.m.
Răspuns #14

lumycriss

Vizitator
Mulţumesc, Inda! :-* Ştiam eu că fetele vor fi de acord cu mine. :) Fără a-mi dori să ofensez pe cineva, aş vrea să mai punctez doar un lucru: mi se pare tare amuzantă situaţia, adică ei, bărbaţii, mari amatori (şi să nu îndrăzniţi să mă contraziceţi)  >:( de reviste, imagini, emisiuni, filme, site-uri gen "playboy" să fie atât de scandalizaţi la vederea unui bebe gol... :laugh: :laugh: :laugh: