09 Octombrie, 2025, 11:54:12 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Sunteti pro sau contra sex-shopurilor?

Pro
Contra
Mi-e indiferent

Autor Subiect: Sex-shopuri.Pro sau contra?  (Citit de 24293 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2009, 04:54:48 p.m.
Răspuns #15

digitty

pro. orice e nou, e binevenit...abia apoi trag concluziile   ;)

nu e vorba de lipsa de imaginatie sau monotonie sau "nu mi-e de ajuns partenerul"...e vorba de curiozitate si varietate de senzatii.

de la costume...care sunt chiar amuzante si dau o atmosfera jucausa/amuzanta actului sexual...pana la lenjerie comestibila..aici sa spuna cine stie. Mie una mi se par chiar interesante si sunt de parere ca merita incercat macar o data.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

20 August, 2009, 01:47:12 p.m.
Răspuns #16

Iosif

Am intrat o singura data intr-un sexshop, acum cativa ani, de curiozitate. Nu sunt nici pro, nici contra. Fiecare este liber sa faca ce vrea. Cum a spus si digitty, schimbarile sunt binevenite si chiar necesare. Ca se apeleaza la marfa de sex shop sau alt ceva, e mai putin important, important este ca ambii parteneri sa se simta bine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

27 August, 2009, 10:35:57 p.m.
Răspuns #17

eminem

proooooooooo!
viata sexuala trebuie intretinuta cu multa grija ,pentru ca poate sa devina oricand monotonie

02 Septembrie, 2009, 10:16:44 p.m.
Răspuns #18

dark_princes

mi-e indiferent. sunt si bune...dar sunt si rele in caz ca devi dependent  :laugh: :laugh: :laugh:
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

18 Februarie, 2010, 04:12:40 p.m.
Răspuns #19

andutzyk18

eu sunt pro...tocmai imaginatia face o relatie sa fie mai frumoasa...
cand intr-o relatie intervine motonia,trebuie sa iesim cumva si din asta...
cand vrei o seara speciala sau daca vrei sa ii faci o surpriza partenerului,o vizita la un sexShop e cea mai buna alegere..

19 Februarie, 2012, 01:52:53 a.m.
Răspuns #20

sexxxym78

Dece sa nu fie pro? Eu asta zic... :police: