10 Octombrie, 2025, 09:20:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cadou vreti sa va aduca Iepurasul ?!  (Citit de 4604 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2008, 10:47:21 p.m.
Citit de 4604 ori

viulian

Administrator
Uite, incep eu. Ma gandeam la un upgrade la desktop (Ca sa il fac silentios trebuie schimbate multe ventilatoare, carcasa, etc), sau... ummm... mi-ar place un E90 (o Nokiutz dragutz) sau umm... n-as zice nu nici unui televizor lat sa pot sa vad meciurile fara sa ma mai chiorasc la monitorul mic.

Voi - ce asteptari aveti :) ?

15 Aprilie, 2008, 10:58:47 p.m.
Răspuns #1

Just

Si noi speram ca nu ne va uita iepurasul anul acesta.Eu imi doresc de la el mobila noua pentru sufragerie ,o biblioteca pentru "camera calculatoarelor" ,inca un calculator daca se poate ca laptopul meu e de rasul lumii ,as mai vrea si ceva tricouri cum imi plac mie -de'ale de colectie ,stie el iepurasul .Apoi el vrea un proiector tot pentru sufragerie ca sa putem vedea filme cum se cade. Daca iepurasul n-are sufiecienti bani atunci nu stiu ce sa zic ... sa faca imprumut la banca.

:-\
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 Aprilie, 2008, 09:16:41 a.m.
Răspuns #2

inda

Eu, fiind un monument de altruism  :angel: , nu doresc sa imi aduca nimic. Doresc sa va aduca voua tot ce i-ati cerut!

p.s. nu de alta, insa nu prea am incredere in iepuras, dar ma bazez pe faptul ca o sa primesc ceva de la voi pentru bunele intentii  :P
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

16 Aprilie, 2008, 09:25:02 a.m.
Răspuns #3

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

16 Aprilie, 2008, 03:57:49 p.m.
Răspuns #4

Cruella

Eu vreau.... multe :D
dar ma abtin sa-i cer ceva iepurasului, il las sa vad ce inspiratie are anul asta!
My imaginary friend says you are crazy!

16 Aprilie, 2008, 07:08:50 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Fetelor, dar misterioase mai sunteti  ::) nu poate omu sa smulga nici o dorinta launtrica de la voi  :-[

16 Aprilie, 2008, 07:14:23 p.m.
Răspuns #6

Just

:o
Adica sa-nteleg ca eu nu ma incadrez in categoria ... "Fete" .

PS:Sunt dezamagita .Charlie a cerut aproape toti banii iepurasului. Oare exista iepurasi nationali si internationali? Ca daca-i asa parca imi mai revin.
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 Aprilie, 2008, 07:18:32 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
 :-[

Ba te incadrezi, sigur ai si tu o dorinta ascunsa pe care nu ai scris-o  :D

16 Aprilie, 2008, 07:25:13 p.m.
Răspuns #8

Just

Lasa ca nici cu voi barbatii nu-mi este rusine!

PS:Plus mie mi se pare normal ca fetele sa aibe prioritate!Asa-i fetele?
:whistling:

16 Aprilie, 2008, 08:48:09 p.m.
Răspuns #9

charlie

Charlie a cerut aproape toti banii iepurasului. Oare exista iepurasi nationali si internationali? Ca daca-i asa parca imi mai revin.

Hai ca nu am cerut pe toti, sau poate...  :D

Poate sunt si iepuri internationali, dar nu stiu daca primesc viza da .ro, ca la noi in tara e tare "frumos si curat". (PS: cand mai facem un summit si prin zonele unde stam noi, poate se termina asfaltarea inceputa acum o luna  :'( )

PS:Plus mie mi se pare normal ca fetele sa aibe prioritate!Asa-i fetele?
:whistling:

:stars: :nono: :whistling:

:hug:
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Aprilie, 2008, 10:23:03 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
mie mi-a adus deja. am fost în vacanţă!!!!
VIVA LA REVOLUCION!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!