16 Septembrie, 2025, 07:24:25 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O curiozitate mică  (Citit de 11478 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2008, 10:19:46 p.m.
Citit de 11478 ori

viulian

Administrator
Este adevărat că atunci când un barbat se desparte de o femeie, este din cauza unei 'alteia' care a apărut 'pe scenă' ?

09 Mai, 2008, 12:04:42 a.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
nu, nu este adevărat.
dar este o variantă.  :laugh:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Mai, 2008, 12:29:06 a.m.
Răspuns #2

sic

Vizitator
In majoritatea cazurilor este adevarat. Un barbat este in general prea comod sa renunte la confortul unei relatii, (fie ea buna sau rea), fara o alternativa, sau, macar iluzia uneia. In restul cazurilor, sunt nemultumiri majore, cum ar fi faptul ca actuala relatie miroase a transpiratie, sau are dintii stricati.

09 Mai, 2008, 10:20:04 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
@sic - cam asa cred si eu... E drept ca daca tipu' era initial captivat de prietena lui, dar relatia se raceste intre timp, e vina la amandoi. Dar pe un barbat il energizeaza mult prezenta unei alteia, si sanse mari sa zica stop relatiei.

10 Mai, 2008, 12:05:10 a.m.
Răspuns #4

inda

Concluzie: cand incepi o relatie, ai grija sa tii 'ispita' la indemana.
Pentru resuscitare  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

10 Mai, 2008, 02:21:41 p.m.
Răspuns #5

Sonrisa

Am si eu  curiozitate mica!  :laugh:
Si daca nu spune stop relatiei..dar tine ispita aproape 5 zile, iar iubita in week-end?
Asta cum s-ar chema? Capacitate de ubicuitate?  :laugh:

11 Mai, 2008, 09:38:24 a.m.
Răspuns #6

Giani

Se numeste amagire, minciuna,prostie. Weekend-ul castiga ...Ispita ramane ispita atata timp cat nu-i cedeaza. Si timpul trece, ispita asteapta si asteapta si tot asteapta sa il prinda in mreje dar iubita din weekend primeste totul si urmatoarele 5 zile de ispita nu mai sunt atat de ispititoare.Am trait si eu un "joc" de genul acesta . Sincer, am fost dezamagit de imaturitatea ispitei si , brusc, a devenit neinteresanta. ;D Pierdere de timp si cu ispitirea asta daca tot nu obtine nimic.
 Sau, poate, te referi la ispita care devine iubita in weekend? :-\

11 Mai, 2008, 03:04:27 p.m.
Răspuns #7

Giani

Daca 5 zile e langa ispita si in weekend cu iubita, unde este ubicuitatea?(sau vine si ispita in weekend? ::))

11 Mai, 2008, 03:30:12 p.m.
Răspuns #8

Sonrisa

Offff, el vrea si ispita si iubita. Sau tine iubita pentru ca ispita nu vrea sa spuna da.
Ubicuitatea vine din aceea ca....desi e week-end si este cu iubita, are timp sa-i scrie ispitei ca ii este dor de ea. :o
Ca nu mai stie nici ispita ce sa creada. Cert este ca ispita e de vreo sapte ani.....si tot nu se "demodeaza"....continua sa fie ispita, desi a imbatranit (ma rog, baba n-ar fi).

11 Mai, 2008, 03:32:54 p.m.
Răspuns #9

Sonrisa

:-\ Ar trebui intrebat daca are o fantezie cu iubita si ispita deodata. Cine stie? Poate un harem ar fi solutia?!?!?! ::)

11 Mai, 2008, 03:45:57 p.m.
Răspuns #10

Giani

Sa ma ierte ispita dar mie imi suna a bataie de joc(fata de ea). Fanteziile exista la orice barbat .  Iubita  are de castigat pentru ca e iubita( fizic si sufleteste :-[).Eu zic sa stea linistita iubita ca nu are nimic de pierdut. ;)
« Ultima Modificare: 11 Mai, 2008, 03:47:50 p.m. de Giani »

06 Iunie, 2008, 06:09:09 a.m.
Răspuns #11

Just

Nu ,Iuliane ,nu se poate generaliza.

Exista barbati care intr-adevar actioneaza asa cum ai spus tu din comoditate .Adica le e bine cu ea ca doar face de mancare ,e langa mine noaptea-n pat si chiar daca relatia s-a racit (el nu mai simte ce simtea la inceput) nu o paraseste pentru ca e mai bine cu decat fara ea ,ceea ce inseamna ca atunci cand va avea o prima ocazie se va desparti de ea pentru ceva mai "fresh". Alti barbati din contra ,vor face tot posibilul sa indrepte lucrurile ,sa indeparteze monotonia etc.

Eu am impresia ca lucrurile stau la fel pentru femei ,respectiv pentru barbati si anume motivul celor mai multor despartiri fiind faptul ca partenerul te-a ranit irevocabil (ti-a spus ca nu esti alesul/aleasa , ti-a martuisit ca nu te iubeste etc.) 

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Iunie, 2008, 11:50:49 a.m.
Răspuns #12

liviu

Este adevărat că atunci când un barbat se desparte de o femeie, este din cauza unei 'alteia' care a apărut 'pe scenă' ?

.. Mai mult decat atat: orice barbat este atras de o femeie, tot din cauza unei "alteia", dar este vorba despre asa zisa anima - imaginea pe care barbatul si-a construit-o despre femeie in copilarie, dupa modelul mamei sale (mama buna/mama rea)
Doar ca la inceput, atunci cand se indragosteste, barbatul proiecteaza asupra femeii partea pozitiva a animei sale.. Dar in timp, pe masura ce incepe sa-si proiecteze asupra acesteia si latura negativa a animei, barbatul, oarecum dezamagit, isi retrage proiectia de la inceput.. cautand o noua "tinta" capabila sa suporte, la randul ei, proiectia pozitiva a animei.. si tot asa!  :)

26 Iunie, 2009, 04:36:54 p.m.
Răspuns #13

Giani

HMMMM...eu cred ca in cazul amintit de tine, viulian, este invers:femeia se desparte din cauza unei alte femei aparuta pe scena barbatului. Sau SI din cauza asta.Pentru ca sunt atat de multi barbati cu amante dar care stiu sa fie domni cu sotiile incat acestea inchid ochii si accepta, chiar daca dau de inteles ca habar nu au de cealalta. Insa daca" domnii" mai sunt si badarani acasa.....bine le fac, dom'le, partenerele! Sa-i ia "actritele" aparute pe scene! :laugh:

26 Iunie, 2009, 09:19:24 p.m.
Răspuns #14

Paul

Nu mereu. Uite... eu am incheiat o relatie, doar pentru ca fata respectiva ma scotea din sarite in fiecare zi. Si nu am lasat-o pentru alta persoana... Am rupt relatia si atat.
Iubesc, deci exist.