Mereu m-am intrebat ce e moarte luata neexhaustiv ci la modul cel mai palpabil.
Sunt cele 21 gr. ce se pare ca le pierdem exact in clipa mortii? Sau racirea treptata a sangelui pe masura ce atriile inceteaza sa mai comunice cu sistemul sanguin? Sau acel rictus de uimire uneori sau de cea mai profunda pace alteori?
Cred ca asta este acceptiunea acelei notiuni de "moarte" pe care ar trebui s-o numim toti "ultima moarte".
Murim secunda de secunda. Cu fiecare neuron ce se distruge irevocabil, cu fiecare trauma psihica ce-si pune amprenta oribil pe fiziologic printr-o trauma corespondenta ce parca va urma un traiect descrescator al puterii organismului de a-si reveni dupa evenimente tragice din vietile multora...Nu e normal sa vedem doar ultima moarte. Dupa ea intr-adevar nu mai conteaza nimic, poate daca ai "one-way ticket to Heaven", in rest raman litere de bronz incrustate in marmura slefuita...
Mi-este scarba de viata prin prisma aceluiasi sfarsit. Nu este al dracului de drept ce se intampla!!!
Murim la fel ca violatorii care mor la fel cu victimele lor care mor la fel cu doctoritele ce le-au consultat interioarele bruscate...!!!
NU!
Este o nedreptate crasa ca oameni de valori atat de diferite sa ajunga suplimente nutritive pentru ACEIASI viermi!
Pana si ideea de ACELASI Rai imi repugna doar ca sa zicem ca ar fi atat de perfect incat fiecare si-ar putea gasi locul care-l merita. Dar este nedrept si revoltator ca oameni atat de diferiti sa sfarseasca la fel si nu din postura crestineasca conform careia vaduva cea saraca va mosteni imparatia cerului in defavoarea vamesului avar. Cine-mi garanteaza mie ca voi avea circumstante atenuante pe lumea cealalta?!
Cine?

!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moise?! Avraam?! Mama?! Constiinta?!
NIMENI!!!!!
Totul este apologia unei vieti nedrept diferentiate si a unei morti EGALE pentru toti?!
Eu nu vreau sa mor la fel ca fanatici religiosi care prin prisma unor schizme ale realitatii substituie promisiunea unei vieti eterne concretului detonabil !!!!!!!!
Sunt acrit de ce e in jurul meu!
Ma uit de la 1,94 si sunt tot prea mic sa inteleg ceva...Ma uit si cu asta raman pana imi vor manca inelatii, nematelmintes sau platelmintes sau alte grozavii taratoare orbitele si apoi vor trece mai departe la cine va fi langa mine. Cel mai probabil tot un sinucigas!
Ajung sa cred ca unul ca Kurt Cobain n-a fost numai un teribilist ci a fost inainte de toate unu' care i s-a luat sa se tot drogheze cu amfetamine si a incercat sa se drogheze si cu "moartea"...in doza fatala.