10 Octombrie, 2025, 08:31:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: UTILE: Despărţirea - ghid de supravieţuire (pentru bărbaţi)  (Citit de 8943 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2008, 11:22:57 p.m.
Citit de 8943 ori

viulian

Administrator
Ea i-a dat papucii iar el simte abandonat si fara nici un viitor. E panicat si ar face orice s-o aduca inapoi, de la a o suna beat in timpul noptii ca sa-si ceara scuze, pana la a-i scrie emailuri in care mai cerseste o sansa. Dar, oricat ar incerca, tipa e hotarata si niciodata el nu va mai regasi acel colt asigurator de paradis, in care statea fara nici o grija.

1) Da-o jos de pe piedestal.

Nu o mai idolatriza ca si cum ar fi minunea pe pamant, caci... daca te-a lasat, era interesata oricum de altceva, si nu de ceea ce-i putea tu oferi. Nu te mai uita lung la poze cu ea. Nu sari sa-i raspunzi imediat la telefoane / emailuri (si cel mai bine, sterge-i numerele de telefon / email din agenda). Oricum nu mai merita atentia ta.

2) Nu mai lua legatura cu ea.
Impulsul de a o suna e mare, cat si cel de a-i scrie un email. Sau poate te tenteaza sa-i spui ce amintiri frumoase ai ? In nici un caz! Asta dovedeste ca inca mai speri, ca inca mai tanjesti. Si oricum, femeile sunt satule de cei care stau dupa ele si nu le dau pace, asa ca nu te va ajuta oricum.

3) Important este sa ai alternative.
Ca sa nu suferi, totdeauna trebuie sa ai in agenda cateva numere de telefon ale unor tipe care ti-au placut. Chiar daca nu s-a materializat nimic, sau daca a fost ceva rapid si intens [sa speram ca inainte de relatia care tocmai s-a incheiat, si nu in timpul ei - altfel, mai stii, poate tocmai de aceea se termina relatia], poate una din ele se gandeste la tine. Suna si iesiti la o cafea, este foarte bine pentru imaginea de sine; iar cand vei vedea ca esti apreciat pentru ceea ce esti, iti va trece mult mai usor de 'fosta' care nu mai aprecia mai nimic.

4) Bucura-te de libertate.
Este o continuare a punctului 3. Incearca sa-ti faci prieteni noi, sa cunosti si alte tipe. Nu frecventa locurile pe care le frecventati impreuna, si nu iesi cu prieteni de-ai ei. Bucura-te de viata, si considera ca oricat ar fi fost timpul pe care l-ati petrecut impreuna, mai bine ca s-a terminat mai devreme, decat sa fi ramas un chin si o agonie indelunga. Incearca sa agati o alta tipa si culca-te cu ea. Nimic nu te face sa te simti mai barbat decat o femeie noua in patul tau.
Si daca ai tupeu, ai putea chiar sa incerci sa seduci o tipa pe care stii ca ea o uraste. Te va face sa te simti foarte bine.

5) Adu-ti aminte de momentele nasoale...
... si bucura-te de cat de bine e sa nu mai fii nevoit sa treci niciodata prin asa ceva. Ai scapat!

6) Transcrie-ti agonia.
Scrisul face bine si te descarca. Scrie tot ce simti, tot ce i-ai zice si tot ce ti-ai dori sa faceti impreuna. La un moment dat, privind carnetelul, iti vei da seama ca nu merita sa te chinui atat. Da, a durut, dar asta e! Bine ca alt fraier va trebui sa indure toate fiţele ei, toti piticii si sa care tot bagajul ei afectiv. Aveai orgasm super cu ea ? Nu-i bai. Kamasutra nu a mai fost adusa la zi de mii de ani, si acum ca stii ce-ti place, e mult mai usor sa gasesti.

7) Arunca tot ce iti aminteste de ea.
A arunca ce o reprezinta este un act simbolic pentru renuntarea la ea. Face bine sa faci curat si sa iti vezi doar lucrurile tale, care te definesc, si nu si pe ale ei, care sa te deprime. Arunca tot, cineva se va bucura la un moment dat sa umple spatiul ramas liber.

09 Mai, 2008, 12:03:28 a.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Mai, 2008, 02:51:17 p.m.
Răspuns #2

guardiangel

Vizitator
He, cred ca foloseste la fel de bine si femeilor. Sau lor nu li se dau papucii??? ;D

09 Mai, 2008, 10:13:40 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
@semiramis: Initial voiam sa ma inspir din multe chestii de pe net de genul sfaturi pentru cei care s-au despartit, etc. Da' am vazut ca multe bat campii, adica ziceau cam ce trebuie facut, dar nu si explicau de ce. Asa ca am hotarat sa pun ceva adevar masculin acolo, cam cum privesc barbatii in general povestea.

@nobody: pana la urma nu stiu, se poate aplica si la femei :) ?

10 Mai, 2008, 02:25:58 p.m.
Răspuns #4

Sonrisa

Cunosc un barbat care a supravietuit...dar care desi a dat-o jos de pe piedestal, inca suna la telefon, inca trimite e-mail-uri, are alternative, dar isi aduce aminte nu doar de momentele nasoale, ci si de cele foarte frumoase, a aruncat tot ceea ce tine de ea exterior, dar nu si din mintea lui.....

Cat va mai supravietui asa?

04 Septembrie, 2009, 11:36:08 a.m.
Răspuns #5

Iosif

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Octombrie, 2009, 05:23:14 p.m.
Răspuns #6

Apple12

Super tare! Eu as vrea sa fiu cu un tip care e inca indragostit de fosta. Poate ar fi uitat-o dar ea, nici nu-l vrea nici nu-l lasa in pace. As vrea tare mult sa citeasca si el articolul asta,poate cine stie i-ar veni vreo idee si m-ar invita la o cafea;) Cred ca trebuie sa mai astept ceva pana-i va trece...

31 Octombrie, 2009, 04:12:45 a.m.
Răspuns #7

Adrian

In primul rand ash vrea sa salut toata lumea din aceasta comunitate lovetime.ro . Nu de mult ... mai putzin de o luna ... am terminat o relatzie de 12 ani cu fosta mea prietena (logodnica) , ash putea scrie un roman despre trecutul nostrul , doar ca nu am puterea sa o fac ... totul este in ceatza in sufletul meu ... nu shtiu daca visez sau chiar mie mi s-a intamplat asha ceva ... dorm cam 2 ore pe zi . M-am hotarat sa imi fac un account sa itzi multumesc Viulian pentru ca te gandeshti la persoane de genu ... itzi urmaresc ghidul pas cu pas si sper sa supravietuiesc acestei drame .

31 Octombrie, 2009, 10:51:45 a.m.
Răspuns #8

Angy

Bine ai venit! Vei supravetui, gandeste-te ca altii trec prin drame mult mai cumplite! Daca esti sanatos vei putea trece peste, viata e o lupta, asa ca lupta n-ai nimic de pierdut !
There is no finish line. Never in life !!!

31 Octombrie, 2009, 11:14:28 a.m.
Răspuns #9

Adrian

cata coincidentza  :'(  :'(  :'( , numele ei este Angi ... Orice fac ... ating ... mananc ori beau imi aduce aminte de ea . Incerc sa imi impun ca trebuie sa trec peste dar totul e asha de greu  cand deodata ramai singur pe lume .
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2009, 11:17:57 a.m. de Adrian »

02 Noiembrie, 2009, 11:43:16 a.m.
Răspuns #10

Emma

Nu esti singur...sunt atatia oameni in jur..pe care poate nu ii vezi...fiind absorbit de problemele tale...un prim pas este sa incerci sa ii vezi..si sa le dai voie sa te ajute, cu o vorba, cu un zambet...sau prin simpla prezenta. Este intr-adevar o situatie delicata, insa...viata e frumoasa..daca si noi ne propunem sa o vedem asa....asa ca...nu mai sta...propune-ti sa o vezi altfel decat simti, daca vei fi perseverent, vei reusi cu siguranta.

Cu prietenie, Emma
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)