11 Octombrie, 2025, 02:48:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Când Duminica vă treziţi din somnul de după masă, nu vă e...  (Citit de 8687 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Mai, 2008, 12:18:58 a.m.
Răspuns #15

Switty

"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

27 Mai, 2008, 12:25:33 a.m.
Răspuns #16

inda

acuma, ca zisesi, nici eu nu mai stiu  :-[

Si uite asa, ceata diminetii de luni se insinueaza in toate trezirile noastre purtand in ea cosmaruri cu "cea mai buna prietena a omului"  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

27 Mai, 2008, 01:21:10 a.m.
Răspuns #17

Switty

Am cam facut praf ziua de luni, saraca :) Cand, in fapt, ar trebui s-o privim asa cum este - un nou inceput..desi e si un semn al trecerii timpului. Prin noi.
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

27 Mai, 2008, 08:26:28 a.m.
Răspuns #18

sunshine

Eu nu dorm niciodata dupa masa( sunt si nopti cand nu am rabdare sa dorm).....mi se pare ca pierd toata ziua si cand ma trezesc nu mai am timp sa fac nimic. Am avut insa nenumarate dimineti de weekend cand ma trezeam speriata ca au intarziat copiii la scoala  ;D.In acele momente intru in panica, tip la ei sa sara din pat si cel mic imi spune cu nonsalanta "parca e sambata azi..." .Si uite asa fuge somnul ::) si incep inca o zi cu noaptea  in cap :bop:.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Iunie, 2008, 06:22:55 a.m.
Răspuns #19

Just

Cand lucrezi toata saptamana nu-ti mai pasa daca e luni sau duminica .Asta e si mai neplacut!

Apoi revenind,cand eram la scoala in ultimul an si ma trezeam lunea dimineata aveam un sentiment teribil pe care-l simteam si fizic (un gol in stomac) pentru ca s-a sfarsit week-end-ul si pentru ca ziua de luni insemna doua ore petrecute cu unul dintre cosmarurile mele liceene (o doamna care acum are tot respectul meu ).Groaznic ,parca-mi venea sa si plang.

Tin sa precizez ca nu stiu cum am ajuns asa ,dar nu am nevoie de alarma sa ma trezesc (doar in cazurile in care sunt foarte obosita) si asta tot din cauza stress-ului ca am ceva de facut in ziua respectiva.Tot timpul ma trezesc cu vreo 10 ,5 minute inainte de a suna alarma si o opresc inainte de a o auzi. Dar cu sau fara alarma teama asta ca e luni tot a existat .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Iunie, 2008, 04:26:29 p.m.
Răspuns #20

silentshadow

"Eu am o tehnica foarte buna sa nu ma incurc in duminica-dupa-masa sau luni-dimineata.
De obicei la sfarsit de satpamana sunt la sat la parinti, iar Aida (catelusa - pentru cine nu stie) doarme cu mine in pat duminica-dupa-masa. Asa ca daca ma trezesc si e cateaua langa mine: duminica" Cruella

in concluzie, animalele de companie va scapa de stres! :laugh: tineti-le aproape si in celelalte zile ale saptamanii. (unii spun ca e tocmai invers!  ;D)
« Ultima Modificare: 13 Iunie, 2008, 04:29:38 p.m. de silentshadow »