10 Octombrie, 2025, 09:25:54 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Ce fel de dragoste preferati?

Dragostea pasională
Dragostea liberă
Vreau sa aflu mai mult
Nu e relevant subiectul

Autor Subiect: Dragoste pasionala sau dragoste libera ?  (Citit de 36739 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Iunie, 2008, 11:54:36 p.m.
Răspuns #60

liviu

:-\ :o :-\ ??? :bop: :boxed:
wow....nu pot să cred pe ce culmi ne-a purtat topicul asta....liviu..nu e mai usor sa vorbim despre dragoste..decat despre teoria reducerii la 'absurdităţi' :-[  pe care după iulian se dovedeşte a fi...incorect expusă...?

@iulian, nu-l incita pe liviu la discuţii şi mai abstracte..... :(

Sunt doar un om si eu.. mai gresesc uneori (mai mult sau mai putin intentionat!  :-\) Dar, cineva trebuie sa se ocupe si cu partea aceasta si am considerat ca e de datoria mea.. Dar nu e nici o nevoie ca sa ramana asa golase, crengile arborelui.. Fiecare are cate ceva de (s)pus pe el, ca sa-l impodobim cu exemple din viata traita.. Iar la un moment dat, il altoim.. Dar pana acolo mai avem ceva.. Si totusi, parca alaturi de imaginea unei pagode, vad scris asa: "Chiar si drumul de o mie de li incepe doar cu un singur pas!"  ;)

17 Iunie, 2008, 12:13:38 a.m.
Răspuns #61

inda

Sunt doar un om si eu.. mai gresesc uneori (mai mult sau mai putin intentionat!  :-\) Dar, cineva trebuie sa se ocupe si cu partea aceasta si am considerat ca e de datoria mea..

Cu siguranta nimeni nu are nici o datorie aici, asa ca daca te simti cumva obligat sa ne inveti, crede-ma ca te scutim cu draga inima de aceasta obligatie ! Staruinta ta de a ne convinge de adevarurile tale creeaza o oarecare stare de disconfort. E ca si cum ai bate mereu la o poarta dincolo de care nu e nimeni.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

17 Iunie, 2008, 12:21:16 a.m.
Răspuns #62

liviu

Sunt doar un om si eu.. mai gresesc uneori (mai mult sau mai putin intentionat!  :-\) Dar, cineva trebuie sa se ocupe si cu partea aceasta si am considerat ca e de datoria mea..

Cu siguranta nimeni nu are nici o datorie aici, asa ca daca te simti cumva obligat sa ne inveti, crede-ma ca te scutim cu draga inima de aceasta obligatie ! Staruinta ta de a ne convinge de adevarurile tale creeaza o oarecare stare de disconfort. E ca si cum ai bate mereu la o poarta dincolo de care nu e nimeni.

Eu sunt obisnuit sa fac acest lucru, chiar daca uneori, la capitolul "placere" intampin unele dificultati.. Si totusi, mi-ar face o deosebita bucurie sa vad cum o moderatoare si-ar indeplini cu obiectivitate rolul pe care si l-a asumat!  ;)
« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2008, 12:25:20 a.m. de liviu »

17 Iunie, 2008, 12:38:34 a.m.
Răspuns #63

valentina

Dragostea,iubirea pasionala ,sunt cam la fel.Acum sunt,acum au disparut.Pe cand dragostea libera e cu mult mai trainica.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

17 Iunie, 2008, 12:42:50 a.m.
Răspuns #64

inda

Sper ca toti cei care au fost interesati de acest topic si-au facut deja cunoscute opiniile. Avand in vedere ca nu doresti concluzii ci doar sa faci lumea dupa chipul si asemanarea ta, consider ca se poate inchide aici.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul