Referitor la despartiri: NICIODATA SA NU VA FIE MILA DE PERSOANA DE CARE DORITI SA VA DESPARTITI! Cu mila nu obtinem decat prelungirea suferintei pt ca vom intelege , intr-un tarziu, ca mila a insemnat prostie. Se ajunge la minciuni, dispret, ura si multe alte mizerii la care nimeni nu s-ar fi gandit .Vom descoperi ca, de fapt, partenerul de care ne era atat de mila si nu-l credeam in stare de niciun rau, are sufletul vandut si ascunde mai multa rautate decat am fi banuit noi. Cand simti ca nu este persoana potrivita pt tine inseamna ca ceva nu se leaga si , decat sa sufere 2, mai bine unul( care isi va reveni inainte de a iesi din relatia respectiva si va incepe alta relatie bazata pe minciuna si prefacatorie).Taiati raul de la radacina si va fi mai bine pt ambii parteneri. Chiar daca unul va fi socat de hotarare, suferinta va fi mai scurta pt ambii.
Stiu ca par dura , nu generalizez insa in 90% din cazuri se intampla asa( chiar dupa multi, multi ani , cand crezi ca iti cunosti partenerul si realizezi, cu ocazia despartirii, ca era cea mai mare greseala din viata ta ).
Sunt subiectiva, recunosc , dar asa poate reusesc sa transmit celor care au ochi sa citeasca si urechi sa auda ;)ca mila o merita doar cei cu suflet .Pentru restul nu trebuie sa existe decat indiferenta( pacat ca exista si sentimentul asta).
PS: vedeti in ce m-a transformat mila pe care am simtit-o ? Mi-a adus ura in suflet ...o ura de care nu sunt deloc mandra .Sper ca rabdarea (la care se referea viulian intr-un alt topic) si timpul ma vor ajuta sa "ma spal" de aceasta ura care, pana la urma, mi-am inradacinat-o singura in suflet odata cu mila pe care am simtit-o pt fostul sot.Mila care i-a permis sa-si bata joc de fiii sai si de tot ce exista mai sfant :Dumnezeu.
Q.E.D.