10 Octombrie, 2025, 01:46:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum va gasiti linistea?  (Citit de 20537 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2006, 03:55:22 p.m.
Răspuns #30

sunshine

:-*astept si eu, batrana stafidita, cu buzele tuguiate :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Martie, 2006, 03:56:22 p.m.
Răspuns #31

furia ingerului

Vizitator
 ;D ;D ;D ;D ;D
draga mea sunsetuta nu pofti la Bllue ca el si-a gasit deja linistea...imbatranind, cel mai probabil ;)

04 Martie, 2006, 03:56:49 p.m.
Răspuns #32

Paul

Nu e nevoie sa mai astepti draga mea...I'm  here
Iubesc, deci exist.

04 Martie, 2006, 04:01:30 p.m.
Răspuns #33

sunshine

:-*oricine, ca ma usuc de tot :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Martie, 2006, 04:02:02 p.m.
Răspuns #34

Paul

Oricine  ;D ;D ;D Sariti oameni!!!
Iubesc, deci exist.

04 Martie, 2006, 08:00:58 p.m.
Răspuns #35

Lorelei

Fratilooooorrrrr, o zi lipsesc si eu si va faceti de cap offtopic mai peste tot!  ;D ;D ;D

Asa ca am scris eu aici la subiect, sa compensam  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Martie, 2006, 08:08:57 p.m.
Răspuns #36

sunshine

SCUZE, ne lua valul! ;D

05 Martie, 2006, 02:05:58 p.m.
Răspuns #37

Lady Allia

Privind ochii dragului meu...mereu, mereu ma linistesc...oricat de grea este furtuna..., scriind sau citind o poezie, o carte, privind naturaletea si frumusetea unui copil mic, ascultand o muzica potrivita pentru sufletul meu...
Linistea intr-o lume tumultoasa si nebuna este....magica si fericiti sunt cei care o au!

05 Martie, 2006, 06:19:49 p.m.
Răspuns #38

Paul

Dar daca aveti prea multa liniste, Daca va simtiti abandonati, undeva la marginile timpului si ale spatiului si ati da orice pentru putina miscare... Cum va asigurati doza vitala de galagie?
Iubesc, deci exist.

05 Martie, 2006, 06:39:14 p.m.
Răspuns #39

furia ingerului

Vizitator
ii reamintesc lui Bllue ca in zilele de astazi as fi dispus sa-i grefez profilul in lut si sa-l pun pe-un soclu' ca sa-l populeze ciorile si sa-l admire turistii daca imi mai gaseste el vreo oaza de liniste pe pamantul asta plin de toti si de toate.
as mai adauga doar atat: noi, oamenii, am descoperi tot ce avea ascuns si necunoscut pamantul ca locuri iar acum nu ne-au mai ramas din Marea Explorare decat pagini de geografie...acum incepe Marea Calatorie Turistica...atat.

05 Martie, 2006, 06:44:41 p.m.
Răspuns #40

Paul

Cred ca Furia Ingerului chiar va trebui sa se tina de promisiuni, pentru ca... abisurile oceanice s-au dovedit a fi mult mai greu de explorat decat spatiul. Cel putin acolo jos... La 12000 m adancime, cred ca nu va fi o aglomeratie atat de mare... Si... despre statuie... se poate de bronz?
Iubesc, deci exist.

05 Martie, 2006, 07:01:52 p.m.
Răspuns #41

furia ingerului

Vizitator
Bine dragul meu, a carui nuanta nominala se confunda cu cromatica unei specii de balena ;) , ce spui tu are perfecta logica. Cu precizarea ca te-as intreba eu, cate adancuri au mai ramas de explorat si cati oameni se pregatesc zi de zi s-o faca?
Uite-te in jurul tau si spune-mi...nu vezi ca planeta noastra este asemeni unei virgine prin care a trecut un prim barbat si care acum se pregateste sa aiba liniste doar in pauzele de...eroziune?
La fel suntem si noi oamenii...aminteste-ti, de indata ce am strivit corola de minuni  a lumii plecam la o simpla promenada...

05 Martie, 2006, 08:00:24 p.m.
Răspuns #42

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 Martie, 2006, 08:39:57 p.m.
Răspuns #43

furia ingerului

Vizitator
Doamne des, daca nu stiam nimic despre tine as fi zis dupa raspunsul tau ca esti femeie ;)
Plangand iti gasesti linistea? A te descarca inseamna a te linisti? Hmmm...cred ca e o diferenta intre cele doua. Eu spun ca plansul te scapa de presiunea ce ameninta sa-ti faca inima sa plesneasca iar timpul si multe-multe alte pansamente aduc linistea peste acel suflet...

07 Martie, 2006, 10:26:43 a.m.
Răspuns #44

anda

Seara, in gradina, cu un pahar de vin...