10 Octombrie, 2025, 05:08:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vreau sa rad ...  (Citit de 8839 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Iunie, 2008, 02:10:43 p.m.
Citit de 8839 ori

vicusnovus

De-o vreme am cam uitat sa rad ... Parabolele ZEN de aici m-au facut sa vad lucrurile si altfel ... dar raman melancolic pentru ca am pierdut ceva inadmisibil de pierdut.

Sunt pe lovetime.ro , nu? Oare ce am pierdut si acum caut?

11 Iunie, 2008, 02:44:38 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
O femeie...Bine ai venit. La cat mai multe cuvinte.
Let's put a smile on that face!

11 Iunie, 2008, 05:03:19 p.m.
Răspuns #2

vicusnovus

transant ca un brici ... nimic nu e asa simplu cum pare pentru ca nimic nu e ceea ce pare.

11 Iunie, 2008, 08:05:06 p.m.
Răspuns #3

inda

Ce ti-a fost luat, stii bine, nu vei gasi aici, insa ai putea gasi macar ecouri ale amintirii...
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

11 Iunie, 2008, 08:07:26 p.m.
Răspuns #4

Paul

Cheile? Bine ai venit, sper ca Lovetime sa se dovedeasca mult mai bun decat iti pare acum.
Iubesc, deci exist.

12 Iunie, 2008, 07:02:37 a.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Oare ce am pierdut si acum caut?

Presupupun ca in stil zen, raspunsul ar fi ceva de genul: Ai pierdut o iluzie si ai castigat realitatea, iar acum cauti. [final frust, caci evident nimeni nu stie ce dar e clar ca mai e de cautat].
Dar asta e doar parerea mea nu sunt practicant zen  :angel:.

Insa Escu are dreptate cand zice de femeie, si eu consider ca nimic nu face mai bine imaginii de sine a unui barbat precum o noua cucerire.
Persoanele cu adevarat fericite pe lumea asta sunt barbatii singuri si femeile casatorite! [asta ca sa dau o tenta de amuzament :)]

13 Iunie, 2008, 06:23:01 p.m.
Răspuns #6

Răzvan Vlad

"Persoanele cu adevarat fericite pe lumea asta sunt barbatii singuri si femeile casatorite!"
...as, de ce neaparat femeile casatorite sunt cu adevarat fericite? din cate cunosc eu, doar partial adevarat!
si pentru cei care regreta ca au pierdut cate ceva: bine ati venit in club, (ca mare este!)

16 Iunie, 2008, 04:20:22 p.m.
Răspuns #7

vicusnovus

In primul rand multumesc pentru ca ati postat cate ceva si pe la topicul asta.
Si acum sa detaliez : Cum ati defini unii dintre voi "ceva inadmisibil de pierdut"? ... eu tind sa construiesc intr-o astfel de definitie exact imaginea ei , vocea ... atitudinea in diferite momente ... modul in care-mi colora lumea.

Cateodata cred ca am eu o problema.

Am pierdut o iluzie si am castigat realitatea ... de parca realitatea nu e tot o iluzie.

Simt ca exista lucruri de la care incepi sa cauti tocmai pentru a ajunge din nou la ele.Sunt lucruri care raman ale tale numai dupa ce le cauti.Sa zicem ca am avut norocul/ghinionul de a gasi asa ceva fara sa caut catusi de putin si acum m-am trezi ca fuge de mine tocmai pentru a fi cautat.Iar eu ma sperii ca nu stiu sa caut.

Interpretati cum vreti , dar fiti blanzi ...

Hai Romania!

06 August, 2008, 12:48:42 a.m.
Răspuns #8

Switty

Indiferent ce ar fi acel "ceva", iti doresc curajul de care ai nevoie pentru a cauta precum si bine ai venit. (desi cu intarziere)

(Daca barbatii singuri sunt asa de fericiti - de ce au nevoie de o noua cucerire?.. :P..ah, da - chestie de imagine..pfft) ::)
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

06 August, 2008, 09:50:00 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 August, 2008, 08:16:19 p.m.
Răspuns #10

lake of tears

si eu as vrea sa rad...cu lacrimi.
"ceva inadmisibil de pierdut"? Am simitit-o in momentul in care m-am pierdut pe mine insami. Asta cred ca a fost inadmisibil de pierdut, cu toate ca acum plutesc in deriva,  sunt aici

07 August, 2008, 09:14:31 p.m.
Răspuns #11

inda

Niciodata nu ne pierdem pe de-a-ntregul, te-ai uitat doar pe undeva... iar daca ai ajuns aici in timp ce pluteai in deriva nu te-ai gandit nici o clipa ca poate aici e un liman?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

07 August, 2008, 10:13:27 p.m.
Răspuns #12

ARIDANA

Vizitator
Bine ai venit si la multe glume ...bune de ras cu lacrimi! :-*

08 August, 2008, 01:10:52 p.m.
Răspuns #13

Mihai Dor

am trimis un slide..mi-am schimabt limbajulsi sper curand sa pot colabora si chiar aduce o raza in lumea aceasta forumista..
BINE AI VENIT DIN NOU, DACA NU MA INSEL...POSETZI IN REPETITIE...VREI SA RAZI DE NOI....