10 Octombrie, 2025, 09:32:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Noi sugestii  (Citit de 19408 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Iunie, 2008, 08:01:22 p.m.
Citit de 19408 ori

Escu

Global Moderator
Am observat cateva chestii si nu dau bine la ochisori...Poate ma insel..dar na..zic sa zic.

1. Pozele - ar trebui limitat un post sa contina doar 4 poze (zic ca sunt super suficiente)..undeva la o rezolutie de maxim 800 x 600. (ar merge introdusa si o galerie (poate flash) si fiecare sa isi puna intr-un post..cate poze vrea..dar sa fie mici (thumb cu click sa se mareasca) - binenteles pozele sa nu fie hostate pe serverul lovetime, ca nu e free sharing account)
2. Unele motive pentru kama nu mi se par justificate ( ma intreb la ce mai avem nevoie de ea)
3. E aiurea sa vezi ca cineva posteaza de 3 ori...dupa ce tocmai a postat. Ma refer la posturile "post dupa post" ale aceleasi persoane...culmea e..ca sunt cu pareri diferite..

E doar o parere, nu dati cu pietre.
Let's put a smile on that face!

16 Iunie, 2008, 08:05:00 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
nu dă nimeni cu pietre...au, care m-ai lovit!?!  :laugh:

1. la poze nu mă bag, nu mă pricep, iuliane, help!
2. cu karma, mda, asta e altă treabă. fiecare are motivele lui mai mult sau mai puţin obiective. n-avem ce face. dacă se sare calul, sau este o greşeală, iulian poate remedia problema.
3. aici poate că apare problema că nu se pot reedita posturile mai vechi de 1 oră decat de mine, inda sau iulian. motivele le ştim. deci dacă cineva are astfel de probleme, ne poate contacta pe noi, cei trei pe privat şi putem remedia.

mulţumit doctore?

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Iunie, 2008, 08:41:16 p.m.
Răspuns #2

inda

3. Cred ca doctorul nostru se referea la topicurile la care se scrie asa, in episoade, avem o parere, daca nimeni nu subscrie o schimbam...sau poate ma insel eu. Nu cred ca este vorba nicidecum de topicurile unde o persoana isi posteaza  creatiile literare si nu exista o interactiune cu ceilalti useri.
Cred ca asta ar fi o idee buna pentru ca sunt momente cand in pagina principala, in sectiunea mesaje recente nu sunt vizibile decat replici ale aceluiasi subiect.
Iaca am vorbit neintrebata  ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

16 Iunie, 2008, 08:55:26 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
Iaca am vorbit neintrebata  ;)

nu te opreşte nimeni.  ;)

17 Iunie, 2008, 03:32:48 p.m.
Răspuns #4

Emma

2. sunt total de acord! eu deja am vorbit cu iulian sa imi 'rezolve' karma...cat despre justificări...categoric trebuie sa fie pertinente ...altfel ..chiar ..de ce mai exista karma daca nu stim sa o folosim cu cap?...oricum motivele alea ne tradeaza ..spun multe... :-X
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

17 Iunie, 2008, 03:48:43 p.m.
Răspuns #5

liviu

Ce-aveti fratilor, cu biata karma..!? Eu chiar nu pot sa inteleg cu ce scop ar mai trebui sa fie si "aranjata"!!!  :(  Dar stiu ca "un punct", mai ales daca e (+), este echivalentul virtual al unei mangaieri, asa le resimt eu.. Dar mai e buna si cate o palma, atunci cand situatia o impune.. In rest, voi chiar nu aveti altceva mai bun de facut..!?  ;)

Si ca sa vedeti ca nu m-am smintit chiar asa de rau la cap.., vorbesc eu asa, de unul singur, in sinea mea: nu e frumos sa ma apuc sa scot cartofii incinsi din jar, cu mana altuia!!!  :o  Se poate..!? Dar lasati-i fetei punctele acolo, daca tot i le-ati acordat!  ;)

PS: Pe ansamblu, e OK.. pentru ca uite-asa scapam de "lestul acela teluric" despre care "deliram" eu!! Dar pt. ca totul e doar "ca si cum", cine va poate impiedica sa vi-l luati inapoi..!? Mie putin imi pasa.. n-am ce sa fac eu cu el..  :)

« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2008, 04:08:06 p.m. de liviu »

17 Iunie, 2008, 05:32:58 p.m.
Răspuns #6

Emma

in primul rând, tu nu ai înţeles ceva, liviu...EU l-am contactat pe iulian sa imi rearanjeze karma...poate tu nu ai inteles corect regulile acestui site, nu ştiu ce urmăreşti, dar tot ce stiu e că ai exagerat. Iar eu nu ma simt ok să ştiu că am primit 2 Karma de la tine pentru acelaşi post...cu nişte justificări pe care nu le înţeleg...şi cum şi alţi useri au sesizat...mi se pare normal să fim corecti...Iar 'fraţii' tăi de pe acest site nu au nimic cu biata Karma...se pare că tu ai avea ceva... ???

in al doilea rând... :-\
Citat
Dar stiu ca "un punct", mai ales daca e (+), este echivalentul virtual al unei mangaieri, asa le resimt eu..

cu referire la ce ai spus..si cu părere de rău....LIVIU...coboară din baloon  >:(....dar ai grijă să nu cazi....acesta e un site de creaţie literară..de vorbit nişte subiecte pe care poate nu avem cu cine să le vorbim..de reflectat la ceea ce citim...nu este un site de mângâiat prin dat plus-uri....  :( se pare că ai greşit locul dacă asta crezi...nu mergi la farmacie să ceri 1 kg de cartofi, liviu!!.... şi în plus...dacă tot crezi că tot ce e aici e doar virtual..si e un mare CA ŞI CUM...de ce îţi mai baţi capul??...eu chiar nu înţeleg...

si-n plus..mersi...dar are cine să mă mângâie...pe tine nu te cunosc.

ps: liviu te rog să închei subiectul aici!
« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2008, 05:41:54 p.m. de emma_white »
They lift them up..
(Michael P. Watson)

17 Iunie, 2008, 05:47:34 p.m.
Răspuns #7

liviu

Nimeni nu se poate lipsi de cuvintele de mangaiere:

exp.:

Salut! = 1 (una) mangaiere

Salut, ce mai faci!? = 2 mangaieri

P.S.: N-am pt. ce sa-mi cer scuze; daca as face asta, as fi ipocrit!
(lumea are culoarea ochelarilor nostri!  8))
..........................................
Eu vad site-urile de acest gen, ca pe niste "simulatoare de zbor".. Daca ma zgorniti de aici, plec in alta parte, dar nu asta vreau, dimpotriva: eu tot mai sper ca ne vom putea intelege. Suntem o comunitate online, fiecare are cate ceva si tocmai de aceea prefer sa cred ca fiecare dintre noi este o "persoana-resursa".. Impreuna avem multe: aici-acum.

Dar eu am avut si am grija intotdeauna sa ma folosesc de oameni (de voi), intotdeauna si ca scop, nu doar ca mijloc. Fiecare persoana in parte reprezinta un scop in sine, si nimeni nu poate fi subordonat nici unui alt scop, oricat de maret ar putea sa para acesta, la un moment dat! Dar nu va grabiti sa-mi spuneti ca aici, ma contrazic singur.. Nu e adevarat! Am vazut si eu ca tot vanturati la opinii de vreo cativa ani buni. Eu nu v-am deranjat pana acum.. nici n-am stiut de voi! Dar faceti-va voi insiva bilantul; judecati voi singuri ce este drept.. si apoi judecati-ma si pe mine! Accept!
« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2008, 06:15:34 p.m. de liviu »

17 Iunie, 2008, 06:31:56 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
@emma: de acord cu tine!

@liviu: zic sa revii cu picioarele pe pamant. nu suntem cobaii tai, si in curand o sa iti dai seama singur singurel, cand nu o sa se mai "joace" nimeni cu tine. Nu ne mai polua cu "psihologismele" tale, fa-ne un serviciu si tine-le pentru tine.

Rog sa mi se modifice cele 2 Karma de la liviu, nu am nevoie de ele si PROPUN sa fie pedepsit. Se pare ca nu sunt singurul care a observat "nazdravaniile" acestuia.

17 Iunie, 2008, 07:03:59 p.m.
Răspuns #9

liviu

@liviu: zic sa revii cu picioarele pe pamant. nu suntem cobaii tai, si in curand o sa iti dai seama singur singurel, cand nu o sa se mai "joace" nimeni cu tine. Nu ne mai polua cu "psihologismele" tale, fa-ne un serviciu si tine-le pentru tine.

Rog sa mi se modifice cele 2 Karma de la liviu, nu am nevoie de ele si PROPUN sa fie pedepsit. Se pare ca nu sunt singurul care a observat "nazdravaniile" acestuia.

Faptul ca nu am ajuns nici unul chiar la stadiul de cobai (si nici n-avem cum sa ajungem!), nu ne scuteste deloc, de aceasta:

Prin simplul fapt ca am intrat aici, si ne-am expus opiniile privirilor celorlalti, am acceptat in mod tacit (chiar daca refuzam sa constientizam lucrul acesta!) sa facem parte dintr-un fel de experiment! Daca nu ne vom vedea impreuna care ne sunt interesele reale, cei care vin doar sa asiste, vor fi - ca si pana acum -, mai castigati decat noi, iar ce facem noi aici se transforma rapid intr-un soi de exhibitionism ieftin! Eu am incercat sa ma vad si prin ochii celorlalti vizitatori anonimi si am ales sa ma supun eu de buna voie si in mod constient urmatorului experiment:

Putem presupune ca noi, (l) userii activi, formam un fel de esantion reprezentativ.. Ca sa nu mai lungesc vorba: aici vedem la scara mai mica, ce se intampla in toata tara aceasta.. Va spun: daca nici macar virtual nu o vom scoate la capat, practic nici atat.. In viata reala - lipsiti de experienta castigata in simulator - nu vom avea nici o sansa. Dar vine (de) generatia urmatoare si vor definitiva ei ce n-am fost noi in stare..  :(
« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2008, 07:07:07 p.m. de liviu »

17 Iunie, 2008, 07:14:30 p.m.
Răspuns #10

Emma

Doamne... :confused:  :stars:

de ce ne place noua oamenilor să complicăm lucrurile mereu....CE E AŞA DE GREU???? e un site...se numeşte lovetime...vorbim, facem schimb de experienţe....nu e niciun experiment....suntem niste simple suflete care comunica....doar atat... :(

si..liviu ai grija..că te demaşti singur...crezi că daca pui mâna la ochi ceilalţi nu te mai vad?....nu e asa...te vad prea bine... :(

ai face bine să mai taci putin pe tema asta...daca ai insipratie scrie la alt topic ....
They lift them up..
(Michael P. Watson)

17 Iunie, 2008, 07:20:48 p.m.
Răspuns #11

Paul

Daca aveti de gand sa va certati in continuare, de ce nu alegeti alt Topik.
Incercati Private message... :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Iubesc, deci exist.

17 Iunie, 2008, 07:51:50 p.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
eu propun aşa: nu are sens să ne certam pe site. pentru că nu e elegant. şi pentru că nu sunt de acord. nu o sa vin cu texte că "acesta este un site de dragoste, unde toţi ne iubim la nesfârşit". spun că este un site matur, unde asemenea discuţii nu îşi găsesc locul. escule, tu eşti orgolios, liviule, tu poate că uneori nu vorbeşti o limbă comună cu cea a restului de utilizatori, nu te faci mereu înţeles, nici nu înţelegi mereu ce ţi se scrie. eu nu vă reproşez asta, nu spun că este bine sau rău. doar că te rog pe tine liviule, să fii mai explicit când scrii ceva, dacă acel ceva nu este creaţie literară.

rugămintea mea este ca, dacă aveţi o problemă, cât de mică, chiar o problemă închipuită, gândiţi-vă de două ori înainte de a scrie. şi formaţi mesajul cât mai clar.
este mai bine aşa, altfel, discuţiile vor lua proporţii din ce în ce mai mari şi vom ajunge la cine ştie ce pedepse, "banări" sau duşmănii veşnice.

oricum, dacă vă pot ajuta pe vreunul cu ceva, legat de această animozitate creată, vă aştept pe privat să discutăm.

17 Iunie, 2008, 08:12:07 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
PS: Pardon..ultimele 3 + uri.

01 Iulie, 2008, 09:48:38 p.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
revin la acest topic, poate conducerea convinge utilizatorii sa nu mai posteze KM de posturi, in acelasi loc (de catre aceeasi persoana), cand se putea scrie intr-un singur post. Nu pun la indoiala talentul artistic, dar asta este pur si simplu "publicitate nesolicitata".