eu propun aşa: nu are sens să ne certam pe site. pentru că nu e elegant. şi pentru că nu sunt de acord. nu o sa vin cu texte că "acesta este un site de dragoste, unde toţi ne iubim la nesfârşit". spun că este un site matur, unde asemenea discuţii nu îşi găsesc locul. escule, tu eşti orgolios, liviule, tu poate că uneori nu vorbeşti o limbă comună cu cea a restului de utilizatori, nu te faci mereu înţeles, nici nu înţelegi mereu ce ţi se scrie. eu nu vă reproşez asta, nu spun că este bine sau rău. doar că te rog pe tine liviule, să fii mai explicit când scrii ceva, dacă acel ceva nu este creaţie literară.
rugămintea mea este ca, dacă aveţi o problemă, cât de mică, chiar o problemă închipuită, gândiţi-vă de două ori înainte de a scrie. şi formaţi mesajul cât mai clar.
este mai bine aşa, altfel, discuţiile vor lua proporţii din ce în ce mai mari şi vom ajunge la cine ştie ce pedepse, "banări" sau duşmănii veşnice.
oricum, dacă vă pot ajuta pe vreunul cu ceva, legat de această animozitate creată, vă aştept pe privat să discutăm.