10 Octombrie, 2025, 12:28:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Noi sugestii  (Citit de 19388 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Iulie, 2008, 10:41:12 p.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Recunosc, e putin obositor sa pierzi istoria discutiilor - in acest caz se pot folosi cele doua link-uri din dreapta sus, pentru navigare [de exemplu la forumurile cu trafic foarte mare, oricum s-ar pierde, si atunci singura modalitate sa te descurci este ori sa te abonezi la ce te intereseaza, ori sa vezi ce s-a mai scris doar la posturile la care ai postat si tu - folosind in acest sens link-uri asemanatoare celor de mai sus]

Despre Geo :) nu prea as considera reclama, deoarece nu are link-uri catre alte site-uri, dar da, am aprecia daca s-ar putea comasa multe grafoclipuri scrise unul dupa altul, intr-un post singular.

01 Iulie, 2008, 10:58:53 p.m.
Răspuns #16

George Ene

Fiţi siguri că dacă le-aş fi avut scrise, pe toate, le-aş fi copiat într-un singur post, deşi n-aş fi ştiut prea bine cum aş fi putut-o face. Dar cum aceste scânteioare îmi vin, când şi când, le scriu şi le afişez în funcţie de dispoziţie, şi mai ales când trenează postările altora, aşadar nu să-mi fac... reclamă.
Dar mă voi gândi ce şi cum să fac, să nu-l mai deranjez pe Dl Escu, că numai lui nu-i convine, după câte-mi dau seama. Bine-ar fi să scrie şi el ceva... antologic, nu doar să facă pe "ginitorul şi pe atoateştiutorul", că nu ţine!

Apropo, despre "aprecierea-i": a binevoit să-mi ia un plus (din aprecieri)... Să fii sănătos, bădie!
« Ultima Modificare: 01 Iulie, 2008, 11:02:16 p.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

01 Iulie, 2008, 11:42:23 p.m.
Răspuns #17

Escu

Global Moderator
Mi-am spus parerea din punct de vedere estetic. Nu te-a pus nimeni la zid sau ti-a reprosat ceva. Cat despre idei...le poti nota in notepad, iar cu ajutorul copy-paste, le poti pune pe toate intr-un singur post.
Imi pare rau daca te-ai simtit ....altfel...prin ce am scris eu, nu asta mi-a fost intentia. In plus, am actionat cum am crezut ca este de cuvinta. Inchei aici, multa sanatate iti doresc.

Let's put a smile on that face!

02 Iulie, 2008, 12:05:07 a.m.
Răspuns #18

George Ene

Propun să nu ne mai şicanăm, când, de fapt putem fi foarte bine buni prieteni, spre creşterea prestigiului saitului, şi, desigur, a noastră - truditorii întru frumos. Hai să ne dăm mâinile, şi să ni le strângem cu iertare şi prietenie, dragule!
    ...Să fiu sincer: ceva mai devreme, când am văzut la "Grafo-clipuri" 38 de vizitatori (din afară), m-am bucurat şi mi-am zis în barbă: "Unde-mi eşti, frate Escu, să ne vezi... roadele?! Că nu e numai meritul meu, ci şi al lui Iulian, chiar şi al tău, că ne ţinem aproape unii de alţii..." Că nu e om, aici, la noi, la LoveTime, să nu se bucure pentru el, dar şi pentru comunitate!
   Cu dragoste,
« Ultima Modificare: 02 Iulie, 2008, 12:29:22 a.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

14 Septembrie, 2008, 08:12:09 a.m.
Răspuns #19

Escu

Global Moderator
Revin la propunerea cu pozele. Hai ca se poate un minim de rezolutie acolo.

14 Septembrie, 2008, 09:06:49 a.m.
Răspuns #20

ARIDANA

Vizitator
Buna dimineata! :-*
In legatura cu pozele...chiar as vrea sa le micsorez si pe-ale mele de-acasa...nu stiu cum se face.
Cat despre clipurile de pe youtube...am studiat de vre-o 10 ori ce ai postat Sweeney,nu reusesc,oi fi eu grea de cap?
Am observat,totusi,ca nu am toate "elementele"pe care dai tu click...ma refer la link-ul de inceput YOU TUBE...
Acum sunt la serviciu si n-am cum sa studiez ...pentru ca nici nu-mi apar video-clipurile...nu avem programul care deschide. :-*
Offf...mai era ceva,sunt vorba lunga,este vreo problema daca punem imagini acolo unde postam creatiile?
Multumesc de raspuns.

14 Septembrie, 2008, 11:15:55 a.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
Buna dimineata! :-*
In legatura cu pozele...chiar as vrea sa le micsorez si pe-ale mele de-acasa...nu stiu cum se face.
Cat despre clipurile de pe youtube...am studiat de vre-o 10 ori ce ai postat Sweeney,nu reusesc,oi fi eu grea de cap?
Am observat,totusi,ca nu am toate "elementele"pe care dai tu click...ma refer la link-ul de inceput YOU TUBE...
Acum sunt la serviciu si n-am cum sa studiez ...pentru ca nici nu-mi apar video-clipurile...nu avem programul care deschide. :-*
Offf...mai era ceva,sunt vorba lunga,este vreo problema daca punem imagini acolo unde postam creatiile?
Multumesc de raspuns.

Cat priveste clip-urile de pe youtube, am postat ceva astazi, sper sa iti fie de ajutor: CLICK AICI
« Ultima Modificare: 13 Octombrie, 2008, 11:00:37 p.m. de Sweeney Todd »