10 Octombrie, 2025, 08:31:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cea mai fericita zi  (Citit de 3193 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Iunie, 2008, 08:29:08 p.m.
Citit de 3193 ori

Just

Citeam ,chiar astazi ca un profesor universitar a descoperit o formula matematica pentru a calcula cea mai fericita zi dintr-un an ,iar rezultatul a fost :
20 iunie ,chiar azi.

Ecuatia arata in felul urmator: O + (N xS) + Cpm/T + He ,unde : <<"O" reprezintă ieşirile din casă, "N" este natura, "S" - socializarea cu vecinii şi prietenii, "Cpm" sunt memoriile pozitive din copilărie, "T" este temperatura, iar "He" reprezintă gradul de aşteptare a sărbătorilor>>.

Voi ce parere aveti ?A fost o zi obisnuita sau a avut dreptate domnul asta?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Iunie, 2008, 08:38:49 p.m.
Răspuns #1

amelie

wow....in ce ma priveste chiar a avut dreptate....o zi fericita...in care l-am intalnit...in care l-am atins...cand m-a sarutat...cand m-a mangaiat...cand m-a alintat...nu pot sa spun ca a fost chiar cea mai fericita...si nu stiu daca exista o "cea mai fericita", pentru ca au fost mai multe fericite...cand s-a nascut copila mea, cand l-am intalnit, cand am terminat facultatea, cand copila mea a intrat la liceu, cand copila mea a implinit 14 ani, cand el mi-a spus ca ma iubeste, cand mi-a trimis sms de ziua mea...ei sunt multe....foarte multe...si le compenseaza pe cele "negre"...sau mai bine zis le face uitate...intr-un colt prafuit de trecerea timpului...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

20 Iunie, 2008, 08:50:20 p.m.
Răspuns #2

Emma

pentru mine cu siguranţă nu a fost o zi obişnuită pentru că..in sfârşit...azi am predat ultimul proiect din sesiune  :happydance: ...şi chiar nu am mai sărit de multă vreme prin casă de bucurie  :-\....precum azi... mă simt eliberată de o mare povară...dar mai e o problemă...cum facem cu notele alea...când ieşim la shopping.. :D asta ca să fie fericire pe deplin...
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

28 Noiembrie, 2008, 07:52:40 p.m.
Răspuns #3

lumycriss

Vizitator
Pentru mine in fiecare an ziua de 20 iunie este o zi deosebita pentru ca este ziua mamei mele. Anul acesta nu am fost acasa in aceasta zi, dar m-am gandit cu singuranta cu duiosie la cei de acolo... :) La multi ani inca o data, mamica mea!