Ce sa zic, eu n-as sta niciodata cu socri. Adica e cool asa, vreo 2-3 zile sa zicem, dupa aceea devine enervant.
Dar avantajul e ca papica e asigurata, e curatenie, acuma depinde de fiecare cat de multa intimitate isi doreste

pe unii poate ii lasa rece.
Pe mine nu. Nici ideea de a tine la mine in casa pe socri nu prea ma tenteaza, nici pe ai ei, nici pe parinti. Cum am zis, e frumos cateva zile, pana cand incepe sa devina obositor.
Consider ca orice om are nevoie de intimitate, de momentele lui de singuratate chiar daca sta doar cu partenera/partenerul, asa ca reducerea astora la zero duce la dezechilibre si certuri pana la urma, ori cu partenera, ori cu parintii, samd.
O alta problema la fel de presanta pare a fi cea a banilor. Discutand cu persoane in varsta, se pare ca multe discutii 'in casa' apar din cauza banilor. Si cum cuplul nostru tanar sta cu socrii, de cele mai multe ori din motive financiare (constrangeri), sansele sa se iveasca certuri sunt foooarte mari.
N-am vazut statistici cu cat de reusite si rezistente sunt relatiile astea unde se sta cu parintii. Dar asa la o prima problema, par a fi prea multe 'tensiuni' ca sa reziste prea mult.
Si poate am chef intr-o seara sa nu spal cada, na! Cum ma justific

? Tre sa fii robotel, si din ce in ce mai putin tu insuti. Asa ca in nici un caz, dpmdv..