04 Noiembrie, 2025, 10:50:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, Iulian !  (Citit de 17682 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

06 Iulie, 2008, 02:37:49 a.m.
Citit de 17682 ori

inda

La multi ani, Iulian!

N-am sa-ti doresc nimic, pentru ca nu putem sti ce sa dorim in locul altora, insa imi doresc sa stiu ca ti-ai gasit visul si ca l-ai urmat, ca iti va fi viata plina de sensuri noi, de cautari si de raspunsurile pe care le asteptai, ca vei gasi acel martor care sa-ti fie complice si sa te insoteasca de-a lungul vietii.

Fii fericit !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

06 Iulie, 2008, 02:56:33 a.m.
Răspuns #1

Paul

Am citit o data ca iti place sa iti faci viata comoda. Pentru noul an din viata ta... iti doresc sa reusesti sa-l acomodezi pe cat posibil si sa iti ofere fericire, sanatate si linste-n suflet.

La multi ani Iulian!
Iubesc, deci exist.

06 Iulie, 2008, 04:46:43 a.m.
Răspuns #2

Just

La multi ani, Iulian !
Sa fii fericit!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Iulie, 2008, 08:33:25 a.m.
Răspuns #3

amelie

La multi ani,Iulian!  :cheers:
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

06 Iulie, 2008, 08:58:43 a.m.
Răspuns #4

George Ene

Dragule Iulian,
     Când ajungi să-ţi simţi prietenul în inima-ţi, iar el să se cuibărească acolo, pe bună dreptate, că acolo îi e locul: în mintea şi-n inima ta, iar tu să te bucuri că te locuieşte – să fii sigur că-ţi vei socoti prietenul ca pe-o bijuterie unică, şi-ncă şi mai mult de-atâta, pentru că prea te împinge cineva nevăzut să-l cauţi ziua şi noaptea, pe unde te duce dorul şi imaginaţia, să-l mai vezi, să-i mai dai un semn că eşti acolo, că eşti şi pentru el, spre a-l aduce în intimitatea inimii tale şi pe el, chiar pe el…
     Aşa stând lucrurile, zic şi eu la fel ca Inda: ce-i poţi dori mai mult la aniversare bunului tău prieten decât ceea ce-ţi doreşti ţie însuţi, adică:
     Să fii pe deplin fericit, dragule Iulian, pentru tot ce faci aici, pe sait, pentru colegii noştri – oameni la fel de minunaţi ca tine, că cine se aseamănă se adună; Să-ţi fie sănătatea mereu la maximum, şi la turaţie maximă (că turaţia despre care-ţi zic ne ţine-n sănătate deplină); Să te-mplineşti cu Zâna pe care ţi-o doreşti (intuind că asta-ţi urează şi Inda); Să fii fericit toată viaţa, care să ajungă până la sfârşitul secolului, şi mai departe, să se întrebe lumea secolului următor: “Măi, fraţilor, cine-i omul ăsta nemuritor?”, iar tu să rămâi neschimbat, mereu în formă – drept cel mai mare făuritor de saituri de iubire, unde toată lumea să iubească pe toată lumea!
     La Mulţi, Foarte Mulţi Ani, în sănătate perfectă şi-n fericire!, dragule al nostru Iulian!
« Ultima Modificare: 06 Iulie, 2008, 09:29:29 a.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

06 Iulie, 2008, 09:43:35 a.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
la multi ani si din partea mea. sa ai parte de tot ce iti doresti.
Let's put a smile on that face!

06 Iulie, 2008, 12:22:30 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
giulius dragă, eu fericire îşi doresc.
te îmbrăţişez cum mult drag,
m
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Iulie, 2008, 02:07:30 p.m.
Răspuns #7

Cruella

La multi ani fericiti si din partea mea
My imaginary friend says you are crazy!

06 Iulie, 2008, 05:55:00 p.m.
Răspuns #8

Iosif

La Multi Ani si din partea mea! Sa traiesti, sanatos si fericit!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

06 Iulie, 2008, 06:11:31 p.m.
Răspuns #9

charlie

La multi ani Iuliane !  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Iulie, 2008, 06:57:35 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Sarumana tuturor :)

Cam deprimanta schimbarea asta de prefix, nu pentru ea in sine - ci pentru ca orice zi de nastere a devenit acum ca secundarul care 'bate apasat' fiecare secunda. Am vazut ce-a fost 30 de ani, sa vedem cum vor mai fi urmatorii 30..

07 Iulie, 2008, 11:50:00 a.m.
Răspuns #11

Lady Allia

La Multi Ani Iuli  :-*!
ma iarta ca am aparut si eu atat de tarziu, dar aici la Focsani a fost Festivalul berii si am fost cu asta mica...- cred ca avem ce invatat de la copii  :): cata mirare, cata veselie, cat zambet...

iti doresc ca macar din cand in cand sa fi si tu cum a fost ea aseara: fericit si linistit pe deplin - fara limite, fara margini, fara intrebari!
si...nu mai cauta dovezi! uite fac public: te iubesc din suflet Iulica  :D! da, mare tantalau si tantalaie e cine te cunoaste si nu simte la fel  :-*!

La Multi Ani si... - nu mai tot cauta Iuli...anii trec - lasa-te si tu o data in voia sufletului si mergi pe urmele pasilor! ce naiba! strang banii pentru nunta ta degeaba? (cred ca m-am prins! vrei sa adun cat mai multi! materialistule!  :P)

07 Iulie, 2008, 08:24:03 p.m.
Răspuns #12

Giani

La Multi Ani, Iuliane, sa fii fericit , inconjurat de frumusete , numai noroc in viata . :cheers:

07 Iulie, 2008, 09:25:36 p.m.
Răspuns #13

sunshine

LA MULTI ANI!30 de ani.........eh ce vremuri :P Sa fii sanatos, sa ramai acelasi om minunat si sa te bucuri de tot ce e frumos in viata ! LA MULTI ANI, IULIAN! :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Iulie, 2008, 07:23:21 p.m.
Răspuns #14

valentina

Stiu e cam tarziu,sau poate nu,cine poate sti?Asa ca-ti urez sincerul LA MULTI ANI!multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.Viata sa-ti fie ca un rasarit de soare,frumoasa si plina de culoare.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume