N-am nici un motiv să nu cred în ceea ce a spus şi chiar a scris BP Hasdeu. Am în casă ediţia a III-a a acestei cărţi excepţionale, a lui BPH, apărută în anul 1895, cu adnotările şi semnătura autorului, şi cum BPH, nu e GeoSteph, şi nici Sibelius, îl stimez, şi-l cred!
Dar, după câte văd tu eşti pus pe glume cu mine, iar eu nu suport glumele când scriu şi vorbesc serios.
În plus, ca să mă cunoşti mai bine, un H. R. Patapievici care în cartea-i,"Politice" (apărută în Editura Humanitas, a prietenului său G. Liiceanu), spune că "poporul român pute a căcat", scuze, dar eu nu citesc asemenea... "scriitori", pe care nici nu-i socotesc scriitori. Cât îl priveşte pe Carl Sagan, fie-mi îngăduită opinia, că-ţi pot prezenta o dizertaţie pe tema felului în care el interpretează (în mod tendenţios) Universul şi problemele cunoaşterii umane.
Vei fii fiind tu Sibelius, dar scrie ceva, susţine-ţi cu curaj ideile, nu mă mai lua cu... "maestre", precum Arghezi, când îşi punea în mişcare măgarul, că nu sunt prostul tău! Vezi-ţi de lungul nasului, că la 34, sau 35 de ani, câţi zici că ai, ar trebui să fii cuviincios, pentru că mai ai multe de-nvăţat! Dixit!