Saluti,
Pentru inceput, va rog sa priviti graficul atasat la finalul topicului. Reprezinta numarul mediu de pagini citite de catre un vizitator.
Daca in 2007 (cam in aceeasi perioada a anului), un vizitator citea cam 8 pagini la fiecare vizita, in prezent media a scazut alarmant la 4 pagini pe fiecare vizita.
Ceea ce ma face sa ma gandesc la calitatea subiectelor de pe forum:
a) subiectele nu au profunzimea necesara, de multe ori se discuta banalitati. Cine are chef sa citeasca banalitati ?
b) s-au publicat foarte putine poezii in ultima vreme - erau multi vizitatori care citeau poezii de dragoste, acum nimic. Aici am cateva idei, de revitalizare a paginilor cu poezii, si de categorisire a lor. Ar trebui un alt sistem de postare, cu posibilitatea de a comenta fiecare poezie si de asemenea de a vota o poezie.
c) Board-ul 'Zona libera' are 15000 de mesaje - oricare din celelalte boarduri are sub 6000 mesaje in total. Pe semne aria de discutii despre Iubire e destul de ingusta  

?
Forumul pe de alta parte, e putin varzuca:
a) Avem o rubrica mare de poezii, dar e dificil pentru cineva sa citeasca poeziile la rand. Nu exista nici o modalitate de vot a lor (sa poti sa sortezi dupa 'calitate') si de asemenea foarte putine au taguri adaugate incat sa se poata naviga usor la categorii asemanatoare cu poezia citita in curent.
b) Categoriile sunt putin interclasate si putin antagonice: credinta nu prea are de a face cu arta de a face dragoste, psihologia nu acopera si filozofia, iar zonele de anunturi / libera / noutati nu sunt delimitate.
Daca la poezie as avea mai mult de munca (de ordinul a o luna, doua, trei, de restructurat), la cea legata de categorii as putea rezolva mai repede, dar nu prea stiu exact cum sa le grupez. Ar trebui cumva pe zone de interes:
a) Zona cognitiva (filozofie / psihologie / credinta) - aici as strecura si o zona mica de psihanaliza - cateva articole la inceput.
b) zona de creatie literara (de refacut complet)
c) zona de cafenea (grupurile, anunturile, zona libera);
d) zona sexuala (arta de a face dragoste / articole legate de sexualitate / boli cu transmisie sexuala / idei despre agatat / cucerit - eventual sfaturi de la cei deja experimentati.
Fiecare zona de mai sus ar trebui sa aiba o arie desemnanta intrebarilor / problemelor.. in functie de necesitati. La filozofie, cam toata aria ar fi legata de intrebari si probleme nu 

?
In principiu, indicatorii de performanta a forumului sunt in scadere, ceea ce ma alarmeaza; ar trebui luate masuri. Exista cateva topicuri asemanatoare acestuia (cum sa revitalizam forumul, topicul lui escu despre ce nu-i convine lui, samd), dar cumva niciodata nu s-au propus solutii concrete.
Ce pot sa fac eu:
a) M-ar tenta sa schimb si regulamentul, incat posturile confuze - fara o idee centrala deslusibila (prin asta facand dificil de urmarit un topic in general) sa fie sterse de la bun inceput. De asemenea kitch-ul sa nu fie tolerat - fiindca na, net-ul e plin de kitch-uri.
b) analizez solutia de a da dreptul fiecaruia sa poata modifica tag-urile atasate topicurilor. Deocamdata codul are ceva probleme, care ar face ca informatia suplimentara adusa sa nu fie utilizabila imediat.
c) Ma gandesc ca pagina ar avea nevoie si de niste animatie ceva, pana la urma daca toate celelalte site-uri sunt 70% flash, si 30% content, cand vizitatorii observa totul content, s-ar putea sa fie busculati si sa considere forumul ca fiind vechi. Stiu si eu ?
Prin urmare solicit cat se poate, idei suplimentare - cat si punerea pe tapet a problemelor intampinate cu forumul / cu subiectele (sau cu lipsa lor) / tot ceea ce v-a placut cat si ce nu v-a placut , deoarece nu putem lua masuri de redresare decat daca stim cat mai bine, si cu totii, ce se intampla.
In anticiparea unui forum placut si plin de subiecte interesante, 
Va multumesc,