10 Octombrie, 2025, 06:09:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre zile rele  (Citit de 15716 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2008, 09:31:05 p.m.
Răspuns #30

umbra

Doar de doua saptamani? Haide sunt convins ca poti mai mult. ;) Stii vorba ceea:"relele vin valuri si bunele pe rand". Sunt convins ca poti s-o duci mai mult de doua saptamani. :P.Glumesc, sper sa ai o zi mai buna.
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop.-Saint-Exupery

27 Octombrie, 2008, 10:05:24 p.m.
Răspuns #31

Semiramis

Global Moderator
eee, balanţă există în toate. mâine trebuie să înceapă ciclul zilelor bune. că am nevoie.  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

28 Octombrie, 2008, 12:35:09 a.m.
Răspuns #32

viulian

Administrator
Cred ca si prietenii ajuta - la zile rele asa.
Era o descriere in Breban a acestui dinamism, in a te 'inghesui' intre prieteni si asemeni unor pinguini, sa-i lasi sa preia din tot stress-ul la care esti tu expus, ca un organism intreg aproape ce disipa tensiunea aaaaaaaah I hate it, orice as face, nu-mi iese ca Breban..

28 Octombrie, 2008, 12:43:40 a.m.
Răspuns #33

Lorelei

Da, si eu cred ca prietenii sunt foarte buni in zilele rele, chiar daca in marile momente ale vieti cred ca suntem totusi iremediabil singuri. Dar da, uneori, in perioadele rele, si eu ma scufund in prieteni, ma invelesc cu ei, daca se poate, cred insa ca e doar o forma de amanare a confruntarii cu mine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Octombrie, 2008, 12:55:47 a.m.
Răspuns #34

Just

Depinde cat ajutor esti dispus sa primesti din exterior .Firile oamenilor difera ,sunt complexe . Mai intra in discutie si daca prietenii sunt dispusi sa te accepte in zilele acelea .Spun asta pentru ca se intampla ca atunci cand ai o stare proasta ,involuntar sa o transmiti si celor din jur .Asa ca in loc sa te inveseleasca ei pe tine sunt multe sanse ca sa ii intristezi tu pe ei .

Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cand eram in liceu.O prietena draga era in "zilele negre"  si oricat am fi incercat sa o scoatem din starea respectiva nu am reusit ,ba mai mult ne-a influentat ea starea de spirit. Ca stii cum e !? daca iti repeta cineva zilnic : "Oricum viata asta o traim pentru nimic" , "Ce rost mai are sa ma chinui cand tot acolo ajung" etc. nu mai faci fata ,iti piere tot optimismul si iti seaca orice dorinta de a mai ajuta ,ba trebuie sa te apuci sa te ajuti pe tine .

In concluzie : Unele persoane nu accepta ajutor din exterior ,vor trece singuri peste "zilele rele" atunci cand va sosit momentul ,fiindu-si singurul sprijin sau transmitandu-si singuri imboldul de care au nevoie din interior.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."