11 Octombrie, 2025, 12:03:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un sfat?!  (Citit de 3919 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iulie, 2008, 01:57:24 a.m.
Citit de 3919 ori

sunflash

Hello sunt nou pe aici.....Poveste mea este urmatoare sunt/eram in anul 1 de facultate si era o fata care pur si simplu din privire imi dadea impresia ca ma place si nu eram sigurul care avea acea impresia.Eram in aceiasi serie si grupa la facultate cu mine.Urmand acest sentiment care imi inspira am abordato am incercat de toate....am insistat pana la ea in pat am ajuns dar fara nici un rezultat ea nu vroia sa fim impreuna,just friends si vazand ca in ciuda a ce credeam k simte k poate nu poate sa imi spuna (poate a ramas marcata de ultima ei relatie si baiatul la care tinea si dupa vorba ei "poate era iubire ce simteam pt el,dar sa schimbat" mentionez k tipul era verisor de gradul 4 cu ea si in prealabil umbalse cu sora fetei de care vorbesc aici)Intr-o friguroasa zi de februarie dupa ce am stat la ea 3 zile (maiksa lucreaza in Italia iar tatal ei sta altundeva in oras ea sta cu sorasa prietenul lu sorsa si cu frateso) am decis sa nu mai insist.Chestie interesanta in drumul spre gara am observat in zapada pe o masina scris un cuvant care m-a socat "SPERA".Timp de 4 luni am ignorato nici un sal ,hy pe strada sau la facultatate sau pe drum sau la examene......k dupa acest timp sa ma caute pe mess (unde nici nu ii raspundeam si desi nu am sterso sau dat ignore) si sa reiese k vrea sa incerce si k ii era dor de mine,si k nu vrea sa o mai urasc etc....si k urmare m-am dus sa vb cu ea (crezand k imi va sari in brate) dar nu a fost sa fie asa mia spus k vrea sa o luam incet si k simte pt mine momentan numai amicitie /prietenie....si k urmare am plecat iar in lift cand am coborat sa realizez k nu vreau sa o pierd si am sarutato nu a fost cine stie ce kiss....dar in urmatoarele ore am stat si vb cu ea incercand sa o conving dar nimik credeam k e suparata pe mine dar cuvantul care ar descrie ce simtea e defapt dezamagire.Seara am vb pe mess si iam zis sa se duca sa se fu*a cu verisorul ei dak asta vrea...au urmat 2 zile naspa fara mancare sau apa ...si intro zi dimineatza ii trimit un email k sa citez:"Sal,scuze k te deranjez dar vreau sa te rog,desi probabil nu merit, sa te regandesti asupra ce anume vrei,speri in legaura cu mine cu noi,desi nu am prea mari sperante ca te vei mai gandi sau vei mai dori ceva.Dak vrei sa fim prieteni spune,dar inca sper k simiti ceva mai mult pt mine, so don’t back down so fast when the going gets tough.Cred k amandoi nu o mai putem duce in felul acest as dori sa te gandesti cu inima si nu cu creierul asa cum am gandit eu intotdeauna cand era vorba de tine.Desi ti se pare ca te-am judecat eu tot ce am vrut era sa te inteleg…
Eu miam zis k dak iar o vei luao cu k amici k o sa plec(bad idea) ,poate riscul k ma vei pierde pt totdeauna va sterge ce anume te impiedica sa recunosti k poate ti la mine mai mult decat la un prieten si k poate iti e greu sa recunosti acest lucru de ce anume numai tu stii.Iar despre trecutul tau nu are rost sa mai clocesti atata timp + era totusi varul gandeste-te un pic a trecut 3 ani,viatza merge mai departe fie ca vrei sau nu,dar eu unu nu vreau sa traiesc cu regretul: “what might have been”si poate nici tu desi spui k tu traiesti fara regrete.Daca deciziile,cuvintele,gesturile mele teau ranit sau dezamagit imi pare rau,dar trebuia sa iti fie si tie cat de cat clar k urma sa fiu foarte defensive,si k urmare u ai renuntat foarte rapid….eu atat pot sa iti spun gandeste-te  ce anume speri sau iti mai doresti.Pt k nici unul din noi nu a meritat ce a primit in acea zi….and I tend not to give up on people that fast when I know there is more to them.
So, don't be afraid to make mistakes. To stumble and fall. Coz, most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. Maybe you'll get everything you wish for. Maybe, you'll get more than you or I ever could've imagined.
There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads. Afraid, confused, without a road map.Of course, when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back. But once in a while, people push on to something better. Something found just beyond the pain of going it alone, and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in, or to give someone a second chance.Every once in a while, people step up. They rise above themselves. Sometimes they surprise you. And sometimes they fall short. Life is funny sometimes. It can push pretty hard. But if you look close enough, you find hope to go on.
At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one.For better or worse……I want you to be that person even tough I maybe didn’t show it as u would have wanted it…
P.S If you’re door is open as u say as is mine this does say a lot for both of us….hope u will give it one last try and will think of this and not shoot, any possibility of ever something happaneing with us,down as fast as u can.The risk of loosing u made me understand something  so because I really don’t want to loose you and so I really want to give it one more shoot how ever u want it fara obligatii fara asteptari,fara sa imi dai sigurante,fara drame,fara invidie,fara ganduri k nu ne meritam unu pe altul sau k nu suntem demni unu pt altul,sau nu ne potrivim.Hope to hear form you….
".....si am stat sa astept un raspuns si a venit:scrisoare era intitulata Hope: si mia raspuns k Hope Granted if its not too late .....si de atunci o luam incet adik prieteni....sincer o parere pot sa astept ceva de al ea sau nu ...e foarte aiurita tipa .......dar nu am mai simtit nimik atat de puternic pt o fata pana acuma.....si am hotarat sa ii dau timp poate poate se va intampla ceva sper......o ideea dak aveti as aprecia foarte mult .......Multumesc anticipat....

P.S scuze dak am scris aiurea sau mancat litere ...nu sunt atat de bun cu ,cuvintele

29 Iulie, 2008, 10:48:19 a.m.
Răspuns #1

charlie

1. invata limba romana.
2. amestecul romana +/- engleza e... mai bine nu zic.
3.
Citat
scuze dak am scris aiurea sau mancat litere ...nu sunt atat de bun cu ,cuvintele
    sunt curios cum ai ajuns in facultate.
4. cauta alta.
5. CLICK ME
« Ultima Modificare: 29 Iulie, 2008, 10:51:09 a.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2008, 07:25:05 a.m.
Răspuns #2

Just

Sunt de acord cu ce spune Charlie la 4 cu punctulet (si nu numai) .
Vorbind la modul general ,daca ii esti intr-adevar drag unei fete sau daca ea este indragostita de tine nu mai exista ezitari sau afirmatii gen "Am nevoie de timp." (ca sa ce ? poate ma indragostesc mai tarziu de tine ,poate nu... ) .E logic ca atunci cand ti-e draga o persona sa iti doresti sa fii alaturi de ea, nicidecum sa o eviti sau sa te joci riscand s-o pierzi definitiv.

Apoi :
"Dar nu am mai simtit nimic atat de puternic pentru o fata pana acum"
se bate cap in cap cu
"I-am zis sa se duca sa se fu*a cu verisorul ei "

Sunt confuza ,poate si tu...
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."