10 Octombrie, 2025, 08:57:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DE CE MI-AM DEZVĂLUIT IDENTITATEA?  (Citit de 8681 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2008, 07:29:09 p.m.
Citit de 8681 ori

George Ene

De ce mi-am dezvăluit identitatea?

Din trei motive:
   În primul rând pentru că vreau să mă cunoaşteţi, după cum şi eu vreau să vă cunosc, întrucât una e să vorbeşti (mă rog, să-i scrii) unui punct (.), sau “unui gând”, ori altcuiva – care se vrea cineva, ori altcineva decât e – şi cu totul alta e să ştii precis cui te adresezi, fie ca prieten, fie în altă calitate – de cunoscut, de om la care începi să ţii etc.
    În al doilea rând, aşa cum aţi observat, mi-am ataşat şi imaginea, spre a vedea că sunt om ca voi toţi, că vă pot fi confident şi prieten, că puteţi avea încredere în mine, aşa cum şi eu am şi voi avea încredere în voi, dragii mei prieteni şi colegi. Vreau să vă mai spun că am primit felicitări pentru această iniţiativă, după cum am fost de acord şi cu părerile exprimate c-ar fi bine ca această acţiune să fie urmată şi de către alţi colegi, pentru că numai în felul acesta se vor suda relaţiile noastre de suflet, în cadrul acestei comunităţi spirituale.
    În al treilea rând, această opţiune a mea s-a iscat şi dintr-o anumită necesitate: voi publica foarte curând, într-o mare editură, un volum de versuri. Pe când negociam, am spus că multe dintre poezii au apărut pe site-ul LoveTime, din Timişoara, sub numele de autor GeoSteph, sau, în urmă cu câţiva ani, sub numele de Geophilos, fapt care a fost încriminat de către editorul-şef, pentru că – mi-a spus dânsul – în principiu această treabă nu este acceptată de Uniunea Scriitorilor, şi nici de către critica literară, pentru că oricine se poate prezenta, la un moment dat, ca fiind unul dintre cei menţionaţi, fapt ce ar avea urmări dintre cele mai nefericite în multe privinţe, de exemplu cu privire la drepturile de autor şi nu numai.
   În fine, precizez că locuiesc în România, în municipiul Ploieşti.
   Ocupaţia, ca şi preocupările mele, rezultă în bună măsură din ceea ce postez.
   Mulţumesc pe această cale Domnului V. Iulian, administratorul site-ului nostru, care m-a înţeles şi m-a sfătuit pas cu pas cum să procedez să fie bine, ca apoi să mă ajute nemijlocit, operând modificările de rigoare.
   Rămân deschis tuturor opiniilor şi sugestiilor voastre, pentru care vă mulţumesc anticipat.
   Cu respect şi dragoste de prieten,
« Ultima Modificare: 30 Iulie, 2008, 07:35:50 p.m. de George Ene »
E cantu dinoscitur avis

30 Iulie, 2008, 08:13:10 p.m.
Răspuns #1

inda

Felicitari pentru inteleapta si curajoasa hotarare ! Iti doresc mult succes si multi cititori. Personal astept cu nerabdare sa te citesc...pe hartie !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

30 Iulie, 2008, 10:15:40 p.m.
Răspuns #2

silentshadow

Minunat! Ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Felicitarile mele!  :)

30 Iulie, 2008, 10:34:44 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
George, bafta! Aşteptăm să ne inviţi la sesiune de autografe.
:)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Iulie, 2008, 04:24:40 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Mult succes, George, toata admiratia mea pt creatii si ambitie( sper sa reusim cu totii sa -ti citim volumele) :)
 Sper sa fii exemplu celorlalte talente de pe acest forum , sa-i ambitionezi si pe ei. Sunt onorata ca te cunosc ( chiar si virtual).
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Iulie, 2008, 10:00:41 p.m.
Răspuns #5

George Ene

Scumpii mei dragi colegi: Inda, Silentshadow, Semiramis, Sunrise,

Vă mulţumesc din toată inima. Vă rog să mă credeţi că de dragul vostru am început să scriu. Şi deşi am foarte multă treabă, toată ziulica, acum abia dacă mă mai pot opri din scris, pentru că ştiu sigur că ochişorii voştri frumoşi mă vor citi, şi-n felul acesta chiar că mă îndemnaţi să scriu, spre a fi la înălţimea aşteptărilor voastre, credeţi-mă!
   Vă îmbrăţişez cu recunoştinţă că existaţi, şi cu multă iubire.
E cantu dinoscitur avis

18 Octombrie, 2008, 02:47:11 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Ma alatur si eu tie, stimate coleg, pentru cei mai noi pe forum care nu ma cunosc dar si pt a alunga aparentele.  :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Octombrie, 2008, 03:43:13 p.m.
Răspuns #7

lumycriss

Vizitator
Eşti simpatică, Sunshine! ;)

18 Octombrie, 2008, 04:05:00 p.m.
Răspuns #8

sunshine