11 Octombrie, 2025, 02:32:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Aviz soferilor !  (Citit de 3639 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 August, 2008, 03:27:11 p.m.
Citit de 3639 ori

charlie

http://www.youtube.com/watch?v=QjEOPNEDjK4

Un alt motiv pentru a avea grija unde va lasati masinile :(
You believe but what you see
You receive but what you give

21 August, 2008, 09:01:33 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Mda... pentru asta trebuie un nivel de 'neanimalicitate' care nu exista in tarile unde toti se lupta pentru pozitie sociala si bani mai multi.

Si nu-ti dai seama cat de agresiv e in Romania, pana cand nu mergi sa vizitezi Finlanda, sau alte state unde nivelul de trai e atat de ridicat, incat avand de toate, iti poti permite sa fii om si cu cel de langa tine.

25 August, 2008, 01:58:43 a.m.
Răspuns #2

Cruella

sinistru... ma bucur ca ma numar printre conducatorii auto care parcheaza regulamentar, chiar daca mai am de mers apoi 50 de metri pe jos...
My imaginary friend says you are crazy!

26 August, 2008, 09:28:08 p.m.
Răspuns #3

alexia

Socant! Brusc m-am gandit sa merg pe jos, nu pentru ca as parca aiurea, ci pentru ca am picioare si le tin mai mult intr-un scaun...la birou, uitand ca ma pot bucura de plimbare.  :-[
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

27 August, 2008, 04:27:33 p.m.
Răspuns #4

charlie

Din pacate am vazut multe autoturisme parcate total aiurea, si din pacate, marea majoritate am observat ca sunt ale pustilor de bani gata sau personalitati cvasi-publice.

Pana vom ajunge la un nivel cat de cat aproape de cel din tarile vestice, mai dureaza. Mult.

E un clip care te pune pe ganduri, asta daca ai suflet si minte sa te gandesti putin si la altii.
You believe but what you see
You receive but what you give

27 August, 2008, 04:41:59 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!