Si tu, Brutus...?!
Bllue, draga prietene...
Dumnezeu e in mine?
Hmmm....Dumnezeu e in toti, stiu asta doar ca eu am ales sa fac altceva: sa-L tarasc dupa mine!
Nu-i mai permit sa ma locuiasca!
Si-a exprimat singur dorinta in canoenele vechi ale bisericii sa beneficiem de liber arbitru...
Ei bine, eu fac uz de volitiunea Lui!
Am putinta ca in baza acestui drept sa-mi ales singur Iadul!
Vrei sa-mi spui ca pot avea nemurire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stii ce e nemurirea?!
E doar zambetul adus mortii pentru o viata traita cu drag!!!!!!!
In ultimele 2 saptamani s-a schimbat ceva in mine...
Prin toata piatra care-mi strajuia sufletul a putut prinde radacini un fir de iarba...
Si acea persoana careia ii datorez asta m-a facut, fara sa vrea cel mai probabil, sa inteleg ca suntem capabili de sentimente nobile ca
fiinte umane chiar atunci cand sufletul il avem Infern.
Nu exista nemurire frate decat poate in cantarile poetilor, scriitorilor si a altor trantori ca ei...
Da-mi voie sa ma indraznesc sa cred ca nemurirea e darul rezervat doar celor care-s- castiga dreptul la independenta fata de Creator.
Asta nu e hula, e doar observatia ca oricare avem puterea sa ne intregim ca oameni.
Cine se naste-traieste...
Cine traieste-iubeste...
Cine iubeste-sufera...
Cine sufera-regreta...
Cine regreta-moare...
Cine moare-se uita...
Aste cuvinte, carora le-am uitat si originea, mi le aduc aminte si mi-au urmat existenta vreme de 11 ani din clipa in care au avut un sens
in viata mea...
Si crede-ma, NU exista in lumea asta cineva sau ceva suficient de puternic sa ma convinga sa-L primesc inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te las pe tine si pe cei asemenea tie sa-L acceptati si pe El si recompensa nemuririi...dar ia aminte dragul meu:
Si drumul tau si drumul meu sunt unidirectionale...daca-i aparti-i, apartine-i iara de-L negi, neaga-L !!!
Doar prostii nu inteleg ca pretul e atat de mare incat nu admite fluctuatii!!!
Baga de seama: de nu esti demn sa porti crucea pentru El vei fi un fatarnic...de nu esti demn s-o porti nici pentru tine nu-ti mai apartii!!!
Ai grija...
Te-as intreba...daca la capatul drumului tau...se va intinde haul cel fara de lumina?!
Vei mai avea atunci timp pentru reprosuri...?
Viata ta e asemeni unei carti pe care o citesti doar o singura data...depinde de tine cat retii din ea !!!
Iti urez tot binele din lume...de fapt, nu...mai bine nu ti-l urez.
Nu ti-l urez pentru ca doar raul e gratuit, binele are pret.
Stii care?...
Depinde de a carui parte esti....