11 Octombrie, 2025, 09:35:50 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mi-e dor de voi  (Citit de 3374 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2008, 02:46:59 p.m.
Citit de 3374 ori

Zantiala

A trecut destul de multa vreme decand nu am mai scris aici... sincer, nu am mai gasit poate nici chemarea necesara, nici timpul necesar. Vremea a trecut, lucrurile s-au schimbat mult, asa de mult s-au schimbat lucrurile in toata aceasta vreme...
 Am simtit si simt insa nevoia acum sa revin aici, sa mai scriu cateva cuvinte, pentru ca, dincolo de orice alte considerente, imi este foarte dor de voi, dragi prieteni...

al vostru,
 Zantiala
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

28 August, 2008, 03:40:43 p.m.
Răspuns #1

alexia

Ufff, bata-l vina de dor! Bine ai revenit si sper ca schimbarile de care vorbei au fost in bine! 
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

29 August, 2008, 07:52:50 a.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Hey :)

Welcome back, chiar daca si pentru putin.
Problema cu timpul cred ca este o chestie normala deja. Trebuie sa muncesti mult ca sa te mentii, si atunci ramane prea putin timp pentru multe.. A naibii criza economica, ne impiedica o atitudine hedonista asupra vietii..

Simte-te aici cum vrei tu, si daca intampini probleme, etc, la functionalitate, nu ezita sa ma anunti.

30 August, 2008, 12:09:20 a.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
hei, ce faci? pe unde ai umblat? Pe ce mări te-au purtat corăbiile?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Septembrie, 2008, 01:01:46 p.m.
Răspuns #4

Zantiala

Va multumesc pentru primirea calda.

Cat pot si cand pot, voi reveni aici sa va mai impartasesc din gandurile mele.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"