10 Octombrie, 2025, 01:06:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pentru tine,sufletul sufletului meu..  (Citit de 11273 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 August, 2008, 05:27:19 p.m.
Citit de 11273 ori

existenz

" Cel mai trist lucru din lume este acela ca sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el.Tu ai nevoie? ". Vrei sa ai grija de sufletul meu?Si totul reincepe,dar strang in palmele ude de transpiratie patura si tensiunea incet dispare,desi mainile mi s-au crispat strangand asemenea unui inecat ce se agata cu disperare de paiul ce i-ar fi putut aduce salvarea..
Si nici c-au stiut c-acei ingeri ce in preajma lor lacas si-au facut,cei care citesc pe chipuri simpla dorinta muta a fiecaruia far` sa scoata un cuvant,i-au ocrotit din zi pana-n noapte,intre ploi si furtuni de soare deopotriva,si nici c-au cersit sa vezi lumina.

29 August, 2008, 05:28:29 p.m.
Răspuns #1

existenz

" Daca " ,respiratia se linisteste,inima se linisteste,mintea se relaxeaza,stomacul se linisteste,ochii mi se inchid si ma intorc in lumea dintre taramuri intrebandu-ma " ce-ar fi fost daca " ... Ochii,acum relaxati,se deschid si privesc fix tavanul patului de deasupra,iar pe cearceaful alb ce inlocuieste zugraveala se deruleaza ca intr-un film imagini imagini din care imi zambeai trist-amar acum din ecranul telefonului..
Si nici c-au stiut c-acei ingeri ce in preajma lor lacas si-au facut,cei care citesc pe chipuri simpla dorinta muta a fiecaruia far` sa scoata un cuvant,i-au ocrotit din zi pana-n noapte,intre ploi si furtuni de soare deopotriva,si nici c-au cersit sa vezi lumina.

29 August, 2008, 05:29:43 p.m.
Răspuns #2

existenz

Inima incepe sa imi bata din nou cu putere si nu pot sa nu realizez ca dorinta uneori poate fi mai puternica decat dragostea,dar poate determina in final dragostea, " tu esti jumatatea mea " poate insemna mai mult decat dragostea,orice fel de dragoste,oricat de sensibila si profunda ar fi ea,dorinta trezeste in mine pasiuni nebanuite,capacitati de a ma eschiva si de a-mi elibera eventuala umbra de constiinta existenta in mine de apasarea greselii.

29 August, 2008, 05:30:50 p.m.
Răspuns #3

existenz

Continui sa-ti contemplu imaginea... " contemplarea este singurul mod de a privi care iti permite sa privesti cu adevarat " si imagini se nasc in minte derulandu-se pe cearceaful alb asezat deasupra mea asemeni unui ecran pe care vad cum te strang in brate si te sarut patimas in timp ce degetele mele febrile te dezbraca,lasandu-te pura in brate-mi,iar mai apoi in asternuturile pufoase si albe de inceput..

29 August, 2008, 05:31:34 p.m.
Răspuns #4

existenz

Ma aplec acum deasupra ta si iti cuprind buzele intr-un sarut amarnic,un sarut de inceput si de sfarsit de lume ce aprinde in mine vapai de lumini si umbre.Ma unesc cu tine,ma contopesc cu tine devenim unul si-ti sorb de pe buze gemetele intretaiate si rasuflarea fierbinte..

29 August, 2008, 05:33:10 p.m.
Răspuns #5

existenz

Tu... care imi zambesti acum cu caldura,cum sa nu ma simt invadat si coplesit de dragostea ta navalnica,careia nici macar nu stiu daca am vrut sa ii fac fata? " Daca tu esti jumatatea mea? " Alerg dupa tine in lumea de vise lasandu-ma prada acestei iluzii,dorinte,viselor rosii,tandre,de dragoste si de inceput.Unde-mi esti?

29 August, 2008, 05:34:05 p.m.
Răspuns #6

existenz

Te caut sa iti asez in palma sufletul luand in schimb dragostea ta.Vrei sa ai grija de sufletul meu?Mi-e teama si in jurul meu simt teama,si voci,gura lumii probabil,imi spun,si gemetele metalului invartindu-se nebun,scrasnind,si tremur,si ma cutremur pentru ca va trebui sa imi arunci sufletul in praful uitarii,alungandu-ma din mintea ta..

29 August, 2008, 05:38:00 p.m.
Răspuns #7

existenz

Stiu ca nu-ti voi aduce decat tristetea gandurilor mele si nori in lumea ta plina de lumina... Eu pentru tine stiu ca nu pot fi ... Si nu din considerente morale,acea moralitate dezgustatoare a oamenilor pe care societatea i-a supus la presiuni pentru ai adapta cerintelor ei,nu,ci pentru ca amarul meu trebuie sa ramana numai al meu,departe de a te coplesi cu durerile sale.

07 Noiembrie, 2009, 02:22:16 p.m.
Răspuns #8

sara_kali

Dumnezeule... De fiecare data cand te citesc ma trec fiori si simt de parca acele cuvinte sunt pentru mine!
Sufletul tau... Oare mi-ai permite sa am grija de el?
Minunatul meu domn...te stiu si te simt,te stiu si te respir in fiecare cuvant si in fiecare bataie de pleoape...esti acolo...mereu...minunat si dulce...tandru si bland...
Un suflet cald si pur si totusi atat de salbatic...
Te iubesc..