Bine te-am gasit, Andrei !
Pentru inceput iti voi spune un secret. Daca scrisul tau este ingrijit, daca folosesti semnele de punctuatie si daca esti mai explicit sunt convinsa ca mesajul va fi altfel transmis, colegii te vor lua in serios si vei fi surprins sa vezi ca mesaje de raspuns nu vor intarzia sa apara. Asta a fost un sfat prietenesc spus din experienta.
In legatura cu mesajele tale anterioare, cred ca nu poti decat sa fii multumit, desi doare ca ti-ai dat seama cu cine ai avut de-a face, adica o persoana nepotrivita, o persoana care nu a fost sa fie ea "aleasa". Faptul ca ea este la asa scurt timp cu altcineva este insasi explicatia la nelamurirea ta din primul post (in care nu-ti explicai de ce te-a parasit cand te-ai purtat frumos, nu ai inselat-o, era totul bine).
E bine sa te impaci cu trecutul, sa-ti ridici fruntea si sa mergi inainte. Cum sa fii prost ca nu te-ai imprietenit cu alte fete? cred ca fiecare ar avea nevoie de o perioada de timp pentru a-si ingriji ranile, a trage concluziile celor 7 ani, a-si pune ordine in ganduri si in sentimente. Cand vei fi pregatit si vei simti ca a venit momentul, cand te atrage o fata si te indragostesti atunci da, sa faci pasul necesar .
Cu bine si curaj!