11 Octombrie, 2025, 11:19:48 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Se pare ca e proverb  (Citit de 8782 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Septembrie, 2008, 05:45:41 a.m.
Citit de 8782 ori

Lorelei

"Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana-l extermina. Acestea se numesc “fidele”"

Nu stiu daca e ceva de comentat sau de intrebat. Dar mi-a placut intr-un fel ciudat cinismul "proverbului". Mi-a inseninat seara. Aproape ca rad cu voce tare.  ;D Poate trebuia sa il trec la zona vesela  :laugh:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Septembrie, 2008, 08:04:19 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
acesta este un proverb misogin. am zis!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

29 Septembrie, 2008, 09:14:18 p.m.
Răspuns #2

inda

Daca este proverb inseamna ca a adunat in el muuuulta intelepciune anonimo-colectiva ;)
asta inseamna ca-i adevarat :confused:
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

29 Septembrie, 2008, 09:32:43 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Stiu eu cum sta treaba cu adevarul? Cica intotdeauna e relativ. Dar ceva ceva trebuie sa fie acolo  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Septembrie, 2008, 10:57:46 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Nu e un proverb misogin, chiar asa e  :P am observat unele femei iubesc, sufera fiindca individul le trateaza cu picioarele, dar ele il iubesc si indura scrasnind din dinti, si tot vaitandu-se prietenelor de el. Pana la urma, majoritatea se satura, si cand apare unu care le reda increderea in ele, pac, zic la revedere.
Dar si cele care raman fidele.........

30 Septembrie, 2008, 08:30:05 a.m.
Răspuns #5

inda

... si cand apare unu care le reda increderea in ele, pac, zic la revedere....

De ce vedeti voi problema mereu de-a-ndoaselea? Cine v-a spus ca femeile isi pierd increderea in ele insele?
Va tot straduiti sa le faceti sa-si recapete increderea in ele cand de fapt si-au pierdut increderea in barbati  ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

30 Septembrie, 2008, 11:59:31 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Pai foarte bine, increderea in barbati nu si-o pierd - undeva tot mai spera la un fat frumos, in ce forma o apare el; da' cu increderea mai scazuta in ele si mai vulnerabile, mm.

Deh, barbatii astia, si femeile astea. E bine ca e o tensiune totusi, altfel n-ar mai fi misterul si atractia nu  :hug: