10 Octombrie, 2025, 07:58:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Caut carti de imprumutat  (Citit de 10700 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

09 Octombrie, 2008, 02:39:35 p.m.
Citit de 10700 ori

lumycriss

Vizitator
Are cineva să-mi împrumute "Drumul spre centru" - Mircea Eliade şi "Un om sfârşit" - Giovanni Papinni? Promit să am mare grijă de ele. :)

09 Octombrie, 2008, 02:40:48 p.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

09 Octombrie, 2008, 04:04:15 p.m.
Răspuns #2

lumycriss

Vizitator
Ceva ce presupun că tu n-ai, de vreme ce te întrebi "ce e alea?" :laugh: Lăsând gluma la o parte, să ştiţi că eu vorbesc foarte serios. Le-am mai căutat până acum, am întrebat şi la anticariate, dar se pare că sunt nişte cărţi foarte greu de găsit. Iar de la o bibliotecă nu aş avea cum să le împrumut - eu neavând buletin de Bucureşti nu vor să-mi facă fişă. :'( De aceea m-am gândit că poate cineva de pe site şi care locuieşte în Bucureşti ar putea să m-ajute...

09 Octombrie, 2008, 05:23:29 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
lumycriss :) da un anunt la rubrica anunturi,in felul acesta fi vazut de mai multa lume.
Poti pune in titlul anuntului fix cartile pe carel e cauti.

Sansele sa deschida cineva topicul acesta exista, insa doar pentru cei care vor sa se vada in Bucuresti.

09 Octombrie, 2008, 07:42:55 p.m.
Răspuns #4

lumycriss

Vizitator
De mult îmi doresc să citesc "Drumul spre centru" - Mircea Eliade şi "Un om sfârşit" - Giovanni Papinni. Dar se pare că sunt foarte greu de găsit, iar la o bibliotecă nu aş putea să apelez, întrucât nu am buletin de Bucureşti şi nu vor să-mi facă fişă. M-am gândit că cineva din Bucureşti m-ar putea ajuta, poate deţine aceste cărţi în biblioteca personală. Vă mulţumesc. :)
« Ultima Modificare: 09 Octombrie, 2008, 07:44:58 p.m. de lumycriss »

09 Octombrie, 2008, 10:18:17 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Ca sa iti faci permis la BCU este suficient sa ai carnet de student, nu iti trebuie buletin de Bucuresti. Iar la BCU gasesti cam tot ce vrei in materie de literatura. Permisul de BCU iti permite de asemenea accesul la toate bibliotecile apartinand facultatilor din Universitatea Bucuresti. Deci - iata solutia!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Octombrie, 2008, 10:34:21 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
mai există varianta să mergi la Schimb de cărţi, organizat de cei de la bookblog.ro lunar.
dacă vrei, te pot pune în legătură cu ei. :) numai să-mi spui.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

09 Octombrie, 2008, 11:08:38 p.m.
Răspuns #7

lumycriss

Vizitator
Mulţumesc, Lorelei, dar ştiu deja despre oferta BCU. Din păcate, programul de student nu îmi permite să ajung până acolo şi să mai am timp şi de citit - nu se împrumută cărţi acasă (am observat că în general e deschisă până la 16 seara; la 16, cu puţin noroc, poate aş reuşi să ajung până la intrare). Semiramis, şi ţie îţi mulţumesc, e excelentă sugestia ta, numai că ar fi o problemă: nu prea am cu ce să fac schimb, nu mi-am adus cu mine biblioteca de acasă! :( Ce e de făcut?
« Ultima Modificare: 09 Octombrie, 2008, 11:12:08 p.m. de lumycriss »

09 Octombrie, 2008, 11:31:01 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Incearca la Universitate, la buchinisti. Papini e retradus sau reeditat de curand la Polirom, in 2008, cartea noua costa in jur de 300 000. Deci la buchinisti precis o gasesti cu 150 000. Despre Eliade nu stiu sa se fi reeditat, cartea a aparut candva imediat dupa revolutie la Univers, deci probabil cel mai sigur tot pe la buchinisti o poti gasi. Totusi nu m-as astepta la un chilipir, e o carte relativ cautata.

PS. Uite un link spre ocazii punct ro. Papini la 10 ron. E o varianta.
http://www.okazii.ro/catalog/8532963/Giovanni-Papini-UN-OM-SFARSIT.html
« Ultima Modificare: 09 Octombrie, 2008, 11:38:15 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Octombrie, 2008, 11:21:34 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
aşa se numeşte activitatea...poţi lua şi fără să dai. cred ca găseşti toate detaliile pe bookblog.ro. dacă nu reuşeşti, scrie-mi pe privat te rog si te ghidez eu către cineva. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!