Ce elegant spui Floris..."Etichetarea sociala"
"Gura lumii o astupa doar pamantul..",suna cam rau.Eu asta cred.E adevarat,suntem nevoiti sa gasim acea cale de mijloc pentru a convietui cu semenii nostri.Atat,legat de norme sociale si eticheta!....La mine acasa ,sunt de fiecare data,asa cum imi dicteaza constiinta.Cel mai mult ma bucura din asta,faptul ca,nefiind normala asa cum ma vede lumea inafara,am reusit sa-mi cresc anormal de normal(normalul meu) copii.Ei,desi au doar 11 ani,au acelasi sistem de valori cu al meu.Nu-si doresc sa fie altfel.Nu-i inspaimanta vorbele dure spuse de alti copii,sau rautatile lor,sau ceea ce scrie in reviste...vin la mine cu "sufletul la gura",stiind ca eu am intotdeauna explicatia,si nu-i mint.Unii parinti,stiu ca nu asa procedeaza ,chipurile sa scuteasca copii de socul adevarului cat mai mult timp...poate pana cand,vor ajunge la 18 ani,si vor spune ca barza aduce copii...
Asa ca,dupa mine,esti atat de normal,precum te vezi tu insuti si dupa cum stii sa fii maleabil in relatiile tale sociale.Poate ca,si eu am accesele mele de "anormal" sau nebunie...intotdeauna sunt in cercul de prieteni buni sau acasa...unde se stie cum pot fi si nu se pun etichete.Toleranta pentru aceste scapari sau "refulari",mi se pare la fel de normala, precum sunt normale cele sau cei ce le declanseaza.

Cam atat....