11 Octombrie, 2025, 11:19:49 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunturi - a.k.a - Lista lu' Sweeney  (Citit de 9780 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

14 Octombrie, 2008, 10:52:22 a.m.
Citit de 9780 ori

Escu

Global Moderator
Aici voi posta chestiile care imi sar in ochi, impreuna cu masurile pe care le voi lua. Si sa incep lista...

1. In cadrul "Ce muzica asculti acum" am observat ca mai toata lumea posteaza doar link-ul de la youtube. Cred ca ne este extrem de simplu sa postam si numele artistului/melodiei. Asa putem decide mai usor daca sa ascultam sau nu. Daca nu sunt scrise, suntem nevoiti sa ascultam un timp, o parte din melodie. Binenteles putem alege sa nu ascultam deloc, dar consider ca e mai bine ca toata lumea sa scrie si numele artistului/formatiei precum si titlul piesei.

In cazul in care nu se gasesc cele de sus mentionate, clipurile dvs vor ajunge la cos.

PS: sunt bine venite sugestiile voastre. tineti cont ca am puteri limitate. ( pe moment  :D) Pentru chestii de mai mare amploare folositi topicul ASTA
Let's put a smile on that face!

16 Octombrie, 2008, 11:03:19 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
2. In urma a mai multor plangeri din partea unor utilizatori, am luat decizia de a interzice postarea pozelor in toate topicele in care nu se solicita acest lucru. Nu se doreste ca forumul sa devina pestrit. Putem transmite mesajul pozelor prin cuvinte.

Voi modifica cateva topicuri in care unii utilizatori deja au abuzat de optiunea cu pozele.

PS: daca in pozele voastre mai apar si alte persoane, trebuie sa aveti acceptul lor sau sa modificati pozele ca identitatile lor sa nu fie dezvaluite
« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2008, 11:27:40 p.m. de Sweeney Todd »

16 Octombrie, 2008, 11:31:29 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Eu cred ca e o masura cam drastica. Poate binevenita, dar cam dura. As propune o varianta a acestei masuri: fiecare utilizator sa aiba dreptul la maxim 5 poze pe luna postate unde alege el si cum alege el. Macar asta ne lasa optiunea de a darui uneori o imagine, o forma de frumusete. Dar de a nu ii intoxica pe altii cu ceea ce noi credem ca e frumusete, dar poate e doar viziunea noastra? Nu stiu daca se poate limita tehnic, asta ne va spune Iulian... E o sugestie...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Octombrie, 2008, 11:39:48 p.m.
Răspuns #3

inda

Eu spun ca batem apa in piua. Discutia a mai avut loc si in public si pe privat. Mereu s-a soldat cu un "bine" care n-a avut nici un efect. Adica spun ca tine si fac ca mine. Nici ideea cu link-ul catre imagini n-a fost agreeata sau inteleasa. Mie mi se parea un compromis functional. Asa ca... ori cu poze, ori fara poze, cine mai sta sa le numere?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

16 Octombrie, 2008, 11:40:26 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
Eu cred ca e o masura cam drastica. Poate binevenita, dar cam dura. As propune o varianta a acestei masuri: fiecare utilizator sa aiba dreptul la maxim 5 poze pe luna postate unde alege el si cum alege el. Macar asta ne lasa optiunea de a darui uneori o imagine, o forma de frumusete. Dar de a nu ii intoxica pe altii cu ceea ce noi credem ca e frumusete, dar poate e doar viziunea noastra? Nu stiu daca se poate limita tehnic, asta ne va spune Iulian... E o sugestie...

Poate ca este cam drastica, dar necesara. Stii si tu ca in ultimul timp au aparut mai des decat eram noi obisnuiti. Voi vorbi cu Iulian si vom ajunge la o modalitate de a permite din nou utilizatorilor sa posteze si poze. Cu siguranta voi reveni cu amanunte.

16 Octombrie, 2008, 11:48:32 p.m.
Răspuns #5

lumycriss

Vizitator
Mie mi se pare o idee bună limitarea inserţiei de poze. Nu că nu le agreez, dar adevărul este că la un moment dat pot obosi şi distrage atenţia de la un subiect. De asemenea, deşi nu mă pricep eu în ale forumurilor, m-a frapat încă de la început şi abundenţa de videoclipuri. Consider că un forum ar trebui să fie un fel de înlocuitor al cafenelei, un loc unde întâlneşti oameni, asculţi şi spui poveşti, şi nu o variantă alterată de youtube sau deviantart. :)

16 Octombrie, 2008, 11:53:09 p.m.
Răspuns #6

inda

De asemenea, deşi nu mă pricep eu în ale forumurilor, m-a frapat încă de la început şi abundenţa de videoclipuri. Consider că un forum ar trebui să fie un fel de înlocuitor al cafenelei, un loc unde întâlneşti oameni, asculţi şi spui poveşti, şi nu o variantă alterată de youtube sau deviantart. :)

Ai nimerit intr-o perioada ingrata, nu a fost asa pana cum. Era un singur topic unde se postau clipuri de pe youtube, optiunile existau si inainte doar ca tuturor li s-a parut normal sa nu le foloseasca decat in cazuri de stricta necesitate.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

17 Octombrie, 2008, 08:03:34 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
sunt de acord cu lorelei. nu trebuie scoase pozele. dacă sunt deranjante, cred că iulian poate pune opţiunea de a pune pozele într-o variantă mică, cât o cutie de chibrituri, iar cine doreşte să le vadă în detaliu, să le poată deschide într-o fereastră separată, una câte una.

acum, dacă te referi la pozele care sunt prelucrate, gen poezie pusă pe o poză care nu are o persoană reală în ea, e o formă de artă şi asta. nu cred că ar trebui interzise.

eu cred că nu putem interzice fotografii atât timp cât sunt poze decente. şi poate că ar putea fi limitate la maximum 2 poze per post. aşa cum se întâmplă în mare şi cu topicul "ce muzică mai ascult acum". mie una nu îmi place acest topic dar nici nu cred că ar trebui să îl interzic, doar pentru că nu îmi place, sau pentru că îl găsesc nepotrivit. acesta este doar un exemplu. ele ar putea continua.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

22 Octombrie, 2008, 06:14:05 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Am lipit/mutat cateva topicuri, sper sa le gasiti mai usor:

1. Mutat "Vant la pupa - Sarutul Marilor" in Phantasia
2. Lipit "2008 - Intalniri in Bucuresti" cu "Ceai la Bucuresti" cu noul titlu Ceai la Bucuresti - Intalniri in Bucuresti
3. Lipit "Calitatea subiectelor de pe forum" cu "Blogurile - sau lipsa posturilor de pe forum"

Daca mai observati asemanari de topicuri, va rog sa postati aici. Voi continua lista si voi reveni cu update-uri.

28 Noiembrie, 2008, 10:30:03 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
Fac un apel la natiune si repet:

Cand aveti in cap ideea unui topic nou, va rog sa CAUTATI in primul rand daca nu cumva exista un alt topic asemanator cu ceea ce vreti sa transmiteti.