10 Octombrie, 2025, 05:04:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sugestii Who's Online  (Citit de 7168 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Octombrie, 2008, 11:11:28 p.m.
Citit de 7168 ori

Just

Stii ce am impresia de foarta multa vreme ? Nu mai deschid un topic nou sa o spun ,

Cred ca foarte multi dintre utilizatori nu se mai logheaza .Adica stau pur si simplu ca Guesti sa nu ii vedem si dau Refresh-uri la pagini , citesc ce se posteaza ,mai rasfoiesc printre mesajele ale vechi .
Mi-e imposibil sa cred ca la ora 23 nu mai e nimeni dintre toti asti' mii de utilizatori .

De ce nu se logheaza lumea ,dom'le ? ca pe vremuri aveam si cate doua ,trei randuri de utilizatori la ora asta. :'(
Vezi ? ma agita si pe mine cafa.Stie ea ,Semiramis,ce spune!

Ps:Mi-ar mai place ca atunci cand un utilizator are chef de scris sa aibe si ceilalti ... ceea ce e cam imposibil  :( .

:'(
« Ultima Modificare: 17 Octombrie, 2008, 11:13:38 p.m. de Just »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Octombrie, 2008, 11:29:51 p.m.
Răspuns #1

lumycriss

Vizitator
Uite, eu nu beau cafea, dar şi pe mine mă agită situaţia... Stau şi mă uit câteodată cu jind spre numărul ăla cel mai din josul paginii principale: 1691, adică cel mai mare număr de utilizatori online înregistrat vreodată. Pun pariu că erau printre ei cel puţin câteva zeci logaţi... Iar eu de când m-am înregistrat, nu-mi aduc aminte ca numărul ăsta să fi depăşit vreodată 200...  :'( Şi nici măcar ăştia care se loghează nu mai au chef de poveşti... :'(

18 Octombrie, 2008, 12:16:19 a.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Cred ca foarte multi dintre utilizatori nu se mai logheaza .Adica stau pur si simplu ca Guesti sa nu ii vedem si dau Refresh-uri la pagini , citesc ce se posteaza ,mai rasfoiesc printre mesajele ale vechi .
Mi-e imposibil sa cred ca la ora 23 nu mai e nimeni dintre toti asti' mii de utilizatori .

Multi (si deseori - cei mai multi!) din guesti sunt roboti care indexeaza cam toate paginile de pe forum. Nu toti sunt oameni in carne si oase - in medie sunt vreo 700 de vizite unice pe zi, si daca am imparti asta la 10 ore sa zicem, ar veni cam 70 in medie ar fi conectati pe ora / cam cat arata si statisticile in perioada asta. In alte dati (Cand vin robotii) sunt aparent conectati si 300 (forumul nu poate deosebi daca o pagina e citita de un robot sau de o persoana - insa daca te uiti in loguri, robotii zic ca ei sunt ori google ori yahoo, ori altii). Oamenii de obicei sunt mozilla, sau internet explorer, sau firefox  :angel:

18 Octombrie, 2008, 12:30:03 a.m.
Răspuns #3

Just

Pai eu pot sa vad la "Who's online" doar guesti si nu Internet Explorer & Co.
Deci ?
Sa inteleg eu precis si Lumi ca si ea e curioasa ,la ora asta sunt sau nu sunt oameni care ne citesc ?
Si nu se pot detecta oamenii astia pe baza de ip daca sunt sau nu sunt membrii?
Ar fi fain sa nu mai existe optiunea de "Logout"
:D
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Octombrie, 2008, 12:49:46 a.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Deoarece informatiile legate de IP-uri, browser folosit, etc, sunt considerate private - ele nu apar membrilor, ci doar administratorilor. Deci toate accesele pe forum unde oamenii nu au introdus un nume de utilizator si o parola vor apare drept Guest.

Cred ca se poate adauga un modul care sa arate cati roboti sunt in general, si cati oameni. Sa studiez problema inainte :) [am mai avut acest modul, dar nu afisa corect sortarea dupa membri asa ca l-am sos atunci]. Insa, din aceleasi motive ca mai sus - nu va arata nimic despre utilizatorul in parte, ci o suna totala: sunt 300 vizitatori, din care 200 roboti, si 95 musafiri, 5 membri.

18 Octombrie, 2008, 01:07:57 a.m.
Răspuns #5

Lorelei

Uite, eu nu beau cafea, dar şi pe mine mă agită situaţia... Stau şi mă uit câteodată cu jind spre numărul ăla cel mai din josul paginii principale: 1691, adică cel mai mare număr de utilizatori online înregistrat vreodată. Pun pariu că erau printre ei cel puţin câteva zeci logaţi... Iar eu de când m-am înregistrat, nu-mi aduc aminte ca numărul ăsta să fi depăşit vreodată 200...  :'( Şi nici măcar ăştia care se loghează nu mai au chef de poveşti... :'(

Lumi Cris, nu mai jindui, ca jinduiesti degeaba. Aia era dintr-o perioada in care JS, fostul administrator al forumului, lasase sa se vada la who's online toti userii din ultimele 24 de ore, nu o ora. De-asta vezi numarul ala astronomic. Forumul a avut mai mereu o medie ca cea de acum, cu varfuri si coborasuri...

PS. Cineva sa mute ultimele 5-6 posturi la sugestii etc, suntem mult prea off topic  ::)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.