10 Octombrie, 2025, 09:38:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragoste vs Sex  (Citit de 4843 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Aprilie, 2004, 02:12:33 a.m.
Citit de 4843 ori

Iosif

Care este diferenta dintre a face dragoste si a face sex? E clar ca pentru a face dragoste este nevoie de iubire, dar oare doi oameni care se presupune ca fac dragoste ajung la un moment dat sa faca sex (in timp ce inca exista iubire intre ei)?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

17 Aprilie, 2004, 08:17:06 a.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
Sexul e "sportul mondial" practicat la ocazie de o buna parte a populatiei globului, in scopul obtinerii placerii personale.
 Dragostea e uniunea dintre barbat si femeie, e ceva mai mult decat sex, si daca in cazul sexului e vorba doar de o intrepatrundere a unor extremitati, in cazul dragostei e vorba si de aceea intrepatrundere, dar si de unirea sufletelo in iubire.
  Asta e parerea mea.

09 Iunie, 2004, 09:49:18 p.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
sentimentul face diferenta.

imi vine'n gand o melodie
"unde dragoste nu e, nimic nu eeee" tananana :)

22 August, 2004, 09:33:20 p.m.
Răspuns #3

pietro

Vizitator
Uite... eu imi iubesc foarte mult prietena!
Atunci cand ¨ne culcam¨ impreuna se cheama ca facem CE?

Pietro

22 August, 2004, 10:18:22 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Pentru o concluzie "matematica", va propun sa faceti apel la manualul de logica de clasa a IX-a. Sunt acolo niste cerculete simpatice pe la diagrame. Mi le amintesc prea vag ca sa incerc sa vi le redau eu si nici nu am un astfel de manual la indemana. Dar e ceva legat de notiuni, parca. Apoi, puneti intr-un cerc DRAGOSTEA, in alt cerculet SEXUL, si vedeti ce fel de raporturi se pot stabili intre ele. Have fun!

18 Septembrie, 2004, 03:04:17 p.m.
Răspuns #5

Goddess

Dragostea poate include sexul, insa sexul niciodata nu include dragostea!
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

18 Septembrie, 2004, 05:54:44 p.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator

18 Septembrie, 2004, 07:57:51 p.m.
Răspuns #7

friend

Vizitator
Intr-o casatorie, atunci cand sotii se iubesc, relatiile sexuale presupun realizarea unei uniri profunde, sufletesti. Deci nu este un simplu act fizic. Se impartasesc si sentimente frumoase aici, expresie a iubirii care-i leaga. Si poate ca se are in vedere fericirea partenerului, mai degraba. Sexul, pur si simplu, e o simpla unire fizica si tine cont probabil de propriile nevoi. E parerea mea. Neslefuita, insa.

15 Februarie, 2006, 03:01:50 p.m.
Răspuns #8

sunshine

In casatorie, sexul inseamna viol.Nu ar trebui sa existe decat dragoste intre sotii ce se iubesc.Satisfacerea nevoilor sotului doar pt ca esti unit in fata lui D-zeu, este un pacat, la fel de mare ca si adulterul.Dragostea se simte in suflet.Cand simti sila si ura........sa ma ierte D-zeu, dar sunt o pacatoasa.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Februarie, 2006, 10:00:38 p.m.
Răspuns #9

CheGuevara

Sexul este ceva natural, ca si masturbarea and stuff. E o prostie sa crezi ca arzi in iad daca te masturbezi...asta ar insemna ca iadul daca exista ar fi plin