10 Octombrie, 2025, 01:22:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Plecari temporare . Vizite rare  (Citit de 3713 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2008, 10:15:42 p.m.
Citit de 3713 ori

Just

Ma gandeam ca ar fi indicat sa deschidem un topic in care sa postam atunci cand urmeaza sa lipsim o perioada de timp de pe Lovetime sau cand din diferite motive intram mai rar asa putem tine si noi evidenta utilizatorilor activi si in acelasi timp suntem la curent cu ce se intampla in viata colegilor nostri forumisti (chiar daca detaliile vor fi succinte ,macar sa fie ) .

Exemplu:
Eu ,cutarescu plec din localitate pentru o luna de zile .
Eu am probleme de sanatate si mai intru peste vreo doua saptamani.
Eu sunt ocupat cu serviciul ,deci intru mai rar.

Ati prins ideea .
Poate asa intelegem mai bine de ce sunt cam putini forumisti prezenti ,respectiv activi.

Zile senine!
« Ultima Modificare: 20 Octombrie, 2008, 10:18:13 p.m. de Just »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

02 Noiembrie, 2008, 10:14:31 p.m.
Răspuns #1

lumycriss

Vizitator
Dragii mei,

Am hotărât...să vă părăsesc pt o perioadă...Cred că se ştie că în ultima vreme(cam de când am început să folosesc diacriticele)v-am fost alături de pe telefonul mobil.Şi...simt că am cam exagerat cu lucrul acesta.Pe lângă faptul că o astfel de navigare pe net îmi ocupă o mare parte din timp(iar între timp,şi la facultate,şi în viaţa mea,s-au cam strâns"cursuri"pe care prea le-am neglijat),faptul că mesajele îmi sunt limitate la 1024 de caractere are ca şi consecinţă imediată o anumită incoerenţă...O simt eu...Şi de-aici un anumit sentiment de frustrare,ba chiar şi neînţelegeri...Aveam de gând să plec mişeleşte fără să vă anunţ,dar ştiu că nu m-aş fi ţinut de o promisiune făcută doar mie însămi.Niciodată nu am reuşit.Aşadar,îmi sunteţi martori şi aveţi datoria să mă trageţi de mânecă dacă nu sunt serioasă.

Pt cei care au nr meu de telefon şi li s-ar face dor de mine, phone priority on,cum zicea cineva.Deşi mă cam îndoiesc că voi avea parte de o surpriză ca asta...

Pt toţi,să ne reauzim cu bine!

02 Noiembrie, 2008, 11:43:01 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Oricum, curajos gestul de a sta cu telefonul mobil :)

Success la facultate, te asteptam cand vei avea net permanent.

03 Noiembrie, 2008, 02:28:23 a.m.
Răspuns #3

Just

Lumi ,

Imi pare rau ca pleci pentru o perioada, dar esti indreptatita sa o faci. Viata reala are intotdeauna prioritate sau ar trebui sa aibe pentru noi toti. Din exterior nu s-a vazut absolut nici o incoerenta in mesajele tale, poate doar efortul, pentru aceia care stiau sa navighezi cu telefonul mobil. E de apreciat rabdarea! Eu abia pot sa scriu un sms monosilabic.

Cand vrei, poti, cand ai putin timp liber si ti-e dor de noi lasa-ne cate un semn.Pana atunci, succes la facultate si zilele sa-ti fie insorite!

Cu drag ,
Just.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

03 Noiembrie, 2008, 06:20:45 p.m.
Răspuns #4

ARIDANA

Vizitator
Numai bine Lumi Cris,chiar daca nu am numarul tau de telefon,ma voi gandi la tine sa stii. :-*
Cat despre incoerenta...nici nu poate fi vorba.

03 Noiembrie, 2008, 06:27:11 p.m.
Răspuns #5

ARIDANA

Vizitator
Drag forum Lovetime,

Anunt si eu,ca voi lipsi o vreme.Am inceput scoala de soferi si serviciul,caci am fost in concediu de odihna.
A fost o perioada mai grea in viata mea si s-a intamplat ca a coincis cu "activitatea" mea pe forum.Buna sau rea,ramane la aprecierea voastra,asa sunt eu mai ciudata.Ma bucur ca v-am cunoscut,sper sa mai pot intra,chiar si mai rar.

Multa putere de munca administratorului si moderatorilor,imi cer scuze daca v-am dat de furca.

Cu prietenie,Ari. :-*

03 Noiembrie, 2008, 06:33:18 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Mult succes...eu chiar nu cred sa rezisti departe de noi mult timp :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\