10 Octombrie, 2025, 09:36:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La mulţi ani Emma_White!  (Citit de 10056 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Octombrie, 2008, 11:59:24 p.m.
Citit de 10056 ori

lumycriss

Vizitator
La mulţi ani, dragă Emma! Să fii fericită, iubită şi sănătoasă! Şi să dai mai des pe la noi! ;) :-*

01 Noiembrie, 2008, 12:08:18 a.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
La multi ani A.! Sa fii iubita cat mai mult timp. Sa ai parte de vise implinite...si...multa sanatate. La multi ani!
Let's put a smile on that face!

01 Noiembrie, 2008, 12:47:15 a.m.
Răspuns #2

Lorelei

Multi, frumosi, plini de iubire si fara regrete!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Noiembrie, 2008, 01:06:38 a.m.
Răspuns #3

Switty

Ma alatur si eu colegilor ce-ti ureaza un calduros "La multi ani!", draga Emma, multa sanatate si, stii tu, restul.. :)
Numai bine, acum si mereu!  :-*
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

01 Noiembrie, 2008, 09:45:02 a.m.
Răspuns #4

inda

La muti ani,  Emma ! Frumosi si fericiti sa-ti fie !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

04 Noiembrie, 2008, 07:29:39 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani plini de fericire!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Noiembrie, 2008, 07:52:08 a.m.
Răspuns #6

Emma

va multumesc mult pentru gandurile frumoase, va multumesc ca v-ati gandit la mine... :-* ati reusit sa strecurati in sufletul meu....emotie. Asta am simtit cand am citit urarile voastre...

ps: draga Lumi Cris  :-*...si eu mi-as dori sa zabovesc mai des aici dar din pacate programul nu-mi permite... :( asta e..o sa trec si peste asta. Anul acesta dau licenta iar in cadrul facultatii la care studiez se sustin..5 probe...sa nu mai pun la socoteala temele si proiectele. Si cum acced la statutul de studenta constiincioasa... :'( nu mai am timp de aproape nimic.
« Ultima Modificare: 05 Noiembrie, 2008, 07:54:38 a.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

05 Noiembrie, 2008, 08:13:55 a.m.
Răspuns #7

sunshine

La multi ani si din partea mea, sa fii fericita, sa ai multe realizari, mult, mult succes la licenta . :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Noiembrie, 2008, 12:46:35 p.m.
Răspuns #8

silentshadow

traiesti in multime. sa nu uiti niciodata, cat de stralucitori ar fi cei din jurul tau, ca si tu ai luminita ta. sa nu uiti niciodata, cat de  tare ar bate vantul si ar vrea sa ti-o micsoreze, ca ea nu piere atat timp cat tu esti TU.
sa luminezi mereu! LA MULTI ANI! :)

05 Noiembrie, 2008, 01:34:59 p.m.
Răspuns #9

Emma

Mulţumesc mult pentru "îndemnul la lumină"... vă mulţumesc pentru cuvintele calde care nu fac decât să mă impresioneze şi să-mi dau încă o dată seama că aceasta este o comunitate cu totul specială. Precizez că am simţit încă de la început...şi sentimentul persistă... :-*
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)